BRD Groupe Societe Generale si mediul competitional din Romania

Trimisa la data: 2010-09-05
Materia: Finante-Banci
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Amalia_St
Lucrare de licenta despre BRD Groupe Societe Generale si mediul competitional din Romania
Banca Nationala a Romaniei (BNR), este instituita ca banca centrala a statului roman avand personalitate juridica . Banca Nationala infiintata in anul 1880 este o institutie publica independenta, cu sediul central in municipiul Bucuresti. Este unica institutie autorizata sa emita insemne monetare, sub forma de bancnote si monede, ca mijloace legale de plata pe teritoriul Romaniei.

Conform prevederilor Legii privind Statutul BNR, obiectivul fundamental al BNR este "asigurarea si mentinerea stabilitatii preturilor" . Este foarte importanta aceasta recunoastere legala a independentei BNR fata de sfera politica, deoarece numai astfel ea poate juca impartial rolul de supervizor pe piata bancara si poate sa-si impuna punctual de vedere in ceea ce priveste politica monetara, valutara si datoria publica.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre BRD Groupe Societe Generale si mediul competitional din Romania

Lucrare de licenta despre BRD Groupe Societe Generale si mediul competitional din Romania
Cuprins

Introducere.....................3

Capitolul I Sistemul bancar romanesc......................5

Capitolul II Planul de afaceri - instrument de obtinere a creditului de investit................14

Capitolul III BRD - Groupe Societe Generale................28

Capitolul IV Acordarea unui credit de investitie pe baza planului de afaceri - studiu de caz ................................50

Capitolul V Concluzii si propuneri..............80

Bibliografie...................88Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "BRD Groupe Societe Generale si mediul competitional din Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.