Balanta de verificare - procedeu specific al metodei contabilitatii

Trimisa la data: 2009-06-09
Materia: Contabilitate
Pagini: 32
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: lia20
Lucrare de licenta despre Balanta de verificare - procedeu specific al metodei contabilitatii
Contabilitatea s-a impus ca un sistem integrat si coerent de reflectare valorica a legaturilor logice dintre fenomenele studiate, capabil sa exercite uncontrol permanent si sistematic asupra proceselor si operatiilor economice generate de momentele reproductiei sociale, in cadrul unitatilor, ramurilor si economiei nationale.

Prin metoda ei de cercetare, prin procedeele si instrumentele specifice de care dispune, este in masura sa cunoasca structura valorilor materiale ce formeaza patrimoniul unitatilor gestionare, starea in care se afla, precum si miscarile care au avut loc,inclusiv rezultatele obtinute.

In cadrul unitatilor, multiplele forme de control ce se organizeaza apeleaza si folosesc intr-o masura tot mai mare informatiile furnizate de contabilitate pentru proprietatile si valentele acestei informari, determinand o extindere permanenta a functiei de control a contabilitatii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Balanta de verificare - procedeu specific al metodei contabilitatii

Lucrare de licenta despre Balanta de verificare - procedeu specific al metodei contabilitatii
CAPITOLUL I - NOTIUNEA, IMPORTANTA SI FUNCTIILE BALANTEI DE VERIFICARE ............pag 1
1.1 Functia de control a contabilitatii si verificarea exactitatii si realitatii operatiilor economice reflectate in contabilitate.........pag 1
1.2 Notiunea, importanta si functiile balantei de verificare...........pag 3
1.3 Rolul si functiile balantei in cadrul metodei contabilitatii......pag 5

CAPITOLUL II - CLASIFICAREA SI INTOCMIREA BALANTEI DE VERIFICARE.........pag 8
2.1 Criterii de clasificare ale balantelor.....................pag 8
2.2 Modul de intocmire al balantelor de verificare.............pag 10

CAPITOLUL III - BALANTA DE VERIFICARE A CONTURILOR GENERALE.....pag 10
3.1 Continutul balantei sintetice.........................pag 10
3.2 Forma balantelor de verificare generale...............pag 12

CAPITOLUL IV - BALANTELE DE VERIFICARE ALE CONTURILOR ANALITICE.........pag 22

STUDIU DE CAZ.............pag 26
BIBILIOGRAFIE.............pag 32

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Balanta de verificare - procedeu specific al metodei contabilitatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.