Balanta de verificare

Trimisa la data: 2014-07-12
Materia: Contabilitate
Pagini: 22
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: m3lania
Balanta de verificare indeplineste urmatoarele functii:
a)Verifica cat de exact au fost inregistrate operatiile in conturi (Aceasta functie este indeplinita cu ocazia intocmirii balantei d verificare. Dubla inregistrare a operatiilor economice face sa rezulte o egalitate permanenta intre totalul sumelor debitoare si totalul sumelor creditoare.

Inregistrarea gresita a unor operatii economice ca urmare a nerespectarii dublei inregistrari determina inegalitati intre totalurile balantei, de unde necesitatea verificarii inregistrarilor in conturi, ceea ce confera acesteia caracterul unui intrument de verificare si control si de reglare a inregistrarii operatiilor economice.)

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Balanta de verificare

Cuprins

Argument..................2

1. Notiune, importanta, clasificarea balantelor de verificare.........3
1.1 Notiunea balantei de verificare................3
1.2 Importantele sau functiile balantei de verificare..........4
1.3 Clasificarea balantei de verificare.............5

2. Etapele intocmirii balantei de verificare, rolul si erorile depistate............7
2.1 Etapele intocmirii balantei de verificare............7
2.2 Rolul balantei de verificare....................11
2.3 Erori depistate cu ajutorul balantei de verificare..........11

3. Studiu de caz privind balanta de verificare la ANAF...............12
3.1 Prezentarea generala a ANAF....................13
3.2 Intocmirea balantei de verificare la ANAF...............15

Bibliografie..........18


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Balanta de verificare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.