Baza de date a unui centru medical

Trimisa la data: 2011-08-30
Materia: Informatica
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: corina03
Lucrare de licenta despre Baza de date a unui centru medical
Aplicatia este realizata in Access 2003 si se urmareste realizarea unei baze de date care sa contina datele personale ale pacientului dar si ale medicului specialist cat si o evidenta clara asupra serviciilor acordate de firma: analize medicale, servicii de specialitate, consultatii etc.
Baza de date reprezinta un ansamblu de date, organizate coerent, structurate cu o redundanta minima, accesibile cat mai multor utilizatori in acelasi timp. In functie de modul de organizare a informatiilor, se cunosc citeva modele de BD: ierarhic, retea, arborescent etc.

1. Modelul ierarhic.Cu ajutorul modelului conceptual ierarhic, schema bazei de date poate fi reprezentata sub forma unui arbore in care nodurile exprima colectii de date, iar ramurile reflecta relatiile de asociere intre inregistrarile colectiilor de date superioare si inferioare.Accesul la inregistrarile colectiilor de date inferioare se face prin traversarea arborelui, adica se parcurg toate colectiile aflate in subordonare ierarhica dintre colectia - radacina si colectia cercetata. Unui element superior ii pot corespunde unul sau mai multe elemente inferioare, iar unui element inferior ii corespunde un singur element superior.2. Modelul retea. Modelul retea se aseamana cu cel ierarhic, diferenta constind in aceea ca unui element inferior ii pot corespunde unul sau mai multe elemente superioare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Baza de date a unui centru medical

Lucrare de licenta despre Baza de date a unui centru medical
Cuprins

Capitolul I Prezentarea problemei.................2

Capitolul II Proiectarea aplicatiei...............3

Capitolul III Implementare si rezultate...........34

Capitolul IV Concluzii...................43

Bibliografie................45


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Baza de date a unui centru medical". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.