Baza de date pentru informatizarea si contabilizarea salariilor si a altor drepturi de personal

Trimisa la data: 2010-04-02
Materia: Economie
Pagini: 52
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_B
Lucrare de licenta despre Baza de date pentru informatizarea si contabilizarea salariilor si a altor drepturi de personal
Prelucrarea automata a datelor nu se poate face la intamplare, haotic ci numai in cadrul unui sistem de organizare a acestora, dupa metode, tehnici si procedee bine stabilite. Organizarea si prelucrarea datelor este parte integranta din procesul de dezvoltare a sistemelor informatice sau a aplicatiilor care se subordoneaza.

Pentru ca multitudinea de date existente sa poata fi prelucrata, aceasta trebuie sa fie organizata si structurata pe diferite categorii. Aceste categorii de date, trebuie la randul lor sa fie convertite intr-o informatie inteleasa de catre calculator si care sa poata fi depozitata pe diferiti suporti de memorie.In cadrul procesului de organizare, stabilirea structurilor fizice si logice de date reprezinta elemente fundamentale de care depinde eficienta si viteza prelucrarii. Practic, exista o varietate foarte mare de situatii, ceea ce face imposibila formularea unei solutii universale. Din aceasta cauza, fiecare aplicatie practica trebuie foarte atent studiata pentru a se putea stabili cele mai bune solutii de inregistrare si manipulare a datelor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Baza de date pentru informatizarea si contabilizarea salariilor si a altor drepturi de personal

Cuprins

Capitolul I Baza de date pentru informatizarea si contabilizarea salariilor si a altor drepturi de personal...........5

Capitolul II Notiuni introductive..............8

Capitolul III Modele de reprezentare a datelor in bazele de date......13

Capitolul IV. Proiectarea bazei de date............29

Capitolul V Proiectarea interfetei grafice de comunicare a operatorului si programatorului cu sistemul de gestiune al bazei de date.................38

Capitolul VI.Instructiuni folosite pentru programarea bazei de date...........47

Capitolul VII.Concluzii...............53

Bibliografie................54

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Baza de date pentru informatizarea si contabilizarea salariilor si a altor drepturi de personal". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.