Baze de date privind codul bunelor maniere in afaceri si in activitatea de secretariat

Trimisa la data: 2010-03-29
Materia: Informatica
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Roxana_B
Lucrare de licenta despre Baze de date privind codul bunelor maniere in afaceri si in activitatea de secretariat
Prin natura muncii lor, secretariatele se confrunta zilnic nu numai cu prezenta lucratorilor din unitate, ci si cu un numar insemnat de vizitatori, care solicita diferite relatii pentru ei sau pentru unitatea pe care o reprezinta, delegati de la o serie de institutii din tara sau din strainatate, persoane care solicita diverse inscrisuri etc. Acestia trebuie intampinati corespunzator, incat sa-si formeze de la inceput o parere favorabila asupra unitatii vizitate.

In toate cazurile si la toate nivelurile, primirea trebuie sa fie agreabila si eficienta: agreabila prin amenajarea locului de primire si amabilitatea azdei si eficienta prin competenta dovedita in raspunsurile si orientarea vizitei.Prima impresie pe care un vizitator si-o face despre o organizatie este nfluentata de modul in care este intampinat aici. De acest lucru se ocupa secretarul. Daca la intrarea in organizatie nu se afla un receptioner, el este printre primele rsoane cu care vizitatorul intra in contact.Pentru ca o primire sa fie reusita si ca vizitatorul sa se simta in largul sau si binevenit, calitatile personale ale celui care ii iese in intampinare sunt foarte importante.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Baze de date privind codul bunelor maniere in afaceri si in activitatea de secretariat

Lucrare de licenta despre Baze de date privind codul bunelor maniere in afaceri si in activitatea de secretariat
Cuprins

Capitolul I. Conceptul de secretariat................................3

Capitolul II. Atitudinea personalului din secretariate................................................6

Capitolul III. Comportamentul in comunicare si relatiile de colaborare ale secretariatelor........................................11

Capitolul IV. Comportamentul in munca de secretariat privind
relatiile cu interiorul si exteriorul institutiei......................17

Lucru cu baze de date in Excel si Acces..........................28

Capitolul I. Baze de date in Microsoft Office Excel..................28

Capitolul II. Despre baze de date in Micresoft Office Access...............................................81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Baze de date privind codul bunelor maniere in afaceri si in activitatea de secretariat". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.