Bazele procesului tehnologic de filtrare in camp de forte centrifugal

Trimisa la data: 2009-07-12
Materia: Politehnica
Pagini: 144
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Simona_T
Lucrare de licenta despre Bazele procesului tehnologic de filtrare in camp de forte centrifugal
Separarea sistemelor eterogene solid- lichid si lichid-lichid, se poate realiza cu randament ridicat in camp de forte centrifugal. Operatia de separare se mai numeste centrifugare.Campul fortelor centrifuge poate fi realizat prin:alimentarea sistemului eterogen intr-un organ de masina al unui utilaj ce se afla in miscare de rotatie, unde are loc separarea componentelor.Imprimarea unei miscari de rotatie sistemului eterogen prin alimentarea tangentiala, in aparate fixe numite cicloane, hidrocicloane etc.

Masinile utilizate pentru sedimentare in camp de forte centrifugal se numesc centrifuge decantoare sau separate, supracentrifuge, ultracentrifuge sau separatoare centrifugale.Centrifugele decantoare sunt formate in principal dintr-un tambur care se roteste cu o anumita turatie in jurul unui arbore vertical sau orizontal; particulele disperse solide, sau de lichid mai greu se acumuleaza la peretele tamburului neperforat dispunandu-se in straturi dupa densitate, iar lichidul mai usor (clar)ramane in interiorul tamburului (fig. 3.10).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Bazele procesului tehnologic de filtrare in camp de forte centrifugal

Lucrare de licenta despre Bazele procesului tehnologic de filtrare in camp de forte centrifugal
Cuprins

Capitolul I. Bazele procesului tehnologic de filtrare in camp de forte centrifugal..............................................3
1.1. Filtrarea.............................................3
1.2. Bazele teoretice ale filtrarii in camp de forte centrifugal.........................................28
1.3. Tipuri de centrifuge filtrante..............................37
1.4. Bazele teoretice ale sedimentarii in camp de forte centrifugal.........................................39

Capitolul II. Cercetari teoretice privind procesul de filtrare sedimentare pe baza modelarii proceselor tehnologice..................72
2.1. Panze tesute............................................75
2.2. Selectia panzei.............................................78
2.3. Aspecte operationale ale mediilor in filtrele din tesatura......................................82
2.4. Aspecte de alegere a panzei de filtrare si performantele acestora..................................89
2.5. Medii de filtrare fara tesaturi............................97
2.6. Modelele matematice ale curgerii prin medii de filtrare complete......................................99

Capitolul III. Aplicatii practice ale procesului de filtrare in instalatiile de filtrare a lubrifiantilor. Tipuri de centrifugi si aspecte constructive............................................102
3.1. Introducere....................................124
3.2. Filtre continui pe scara larga..............................140

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Bazele procesului tehnologic de filtrare in camp de forte centrifugal". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.