Bilantul patrimonial in cadrul unei firme

Trimisa la data: 2009-09-19 Materia: Contabilitate Pagini: 144 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Marius_Du
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Bilantul patrimonial in cadrul unei firme
Principalul client S.C.Prodan Agneta S.A. a inregistrat in perioada analizata o scadere in valoare relativa de la 12,38% in anul 1999 la 2,20% in anul 2002, chiar daca in valoare absoluta a inregistrat cresteri in fiecare an. Si S.C.Coridana S.A. a inregistrat o scadere in perioada analizata de la 0,73% in anul 1999 la 0,15% in anul 2002 chiar daca in valoare absoluta a inregistrat crestere. Restul clientilor, in numar destul de important au inregistrat in perioada analizata fluctuatii, crescand cu 120661700 mii lei in anul 2000 fata de anul 1999 si cu 9,05% in anul 2001 fata de anul 2000, respectiv de la 79,90% la 88,95%.

Cresteri ale restului de clienti se inregistreaza si in 2002 fata de 2001, acestia detinand o pondere de 90,40% fata de principalii clienti ai societatii. Pe baza datelor din tabel se poate observa ca in perioda analizata 1999-2002 a scazut valoarea tranzactiilor efectuate cu acesti parteneri. Ponderea principalilor parteneri in totalul vanzarilor a scazut de la 41,1% in anul 1999 la 20,1% in anul 2000, desi in valoare absoluta tranzactiile cu acestia inregistreaza in 2000 o valoare de 44624 milioane lei. In 2001 insa valoarea tranzactiilor cu principalii clienti s-a redus cu 721 milioane lei, adica a scazut la 11,5% . In 2002 valoarea tranzactiilor a scazut considerabil, ajungand la 9,6%.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Bilantul patrimonial in cadrul unei firme

Cuprins

Capitolu I. Caracterizarea generala a S.C.Vel Pitar S.A..............................................3
1.1 Istoricul si organizarea juridica a S.C.Vel Pitar S.A...........................................3
1.2 Obiectul de activitate, produsele, clientii, furnizorii si concurenta S.C.Vel Pitar S.A.................................5
1.3 Conducerea si organizarea S.C.Vel Pitar S.A............................................25
1.4 Analiza principalilor indicatori economico-financiari la S.C.Vel Pitar S.A................................................29

Capitolul II. Analiza echilibrului financiar cu ajutorul bilantului patrimonial..........................................52
2.1. Analiza structurala a bilantului patrimonial.........................................52
2.2. Analiza ratelor de solvabilitate la S.C.Vel Pitar S.A...........................................58
2.3. Analiza fondului de rulment patrimonial la S.C.Vel Pitar S.A.............................77
2.4. Analiza corelatiei creante - obligatii........................83

Capitolul III. Alte metode de analiza a echilibrului financiar.....................................91
3.1. Analiza echilibrului financiar cu ajutorul bilantului functional...........................91
3.2. Analiza echilibrului financiar cu ajutorul metodei levierului..............................112
3.3. Analiza echilibrului financiar cu metoda scorului.............................................117

Capitolul IV. Masuri pentru imbunatatirea echilibrului financiar la S.C.Vel Pitar S.A. (corelatii si propuneri)...........................132

Bibliografie...........................................141
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Bilantul patrimonial in cadrul unei firme". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.