Branding si rebranding - Modernitatea publicitatii

Trimisa la data: 2010-03-12
Materia: Relatii Publice
Pagini: 31
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_D
Lucrare de licenta despre Branding si rebranding - Modernitatea publicitatii
La mijlocul anilor 1870 nu exista nici o marca , iar controlul calitatii efectuat de catre producatori era scazut. Angrosistii aveau putere atat asupra producatorilor, cat si asupra detailistilor. Producatorii trebuiau sa ofere cele mai bune preturi angrosistilor pentru a avea produsle distribuite. Aceasta a creat o restrangere a profiturilor. Ca o consecinta a acestei restrangeri a profiturilor, unii producatori au decis sa-si diferentieze produsele de cele ale concurentei.

Ei le-au dat produselor nume, au obtinut brevete pentru a-si proteja exclusivitatea si au folosit publicitatea pentru a duce vestea despre ei cumparatorilor trecand peste angrosisti si detailisti.Astfel a luat nastere conceptul de marca.Printre primele marci inca viabile astazi sunt Levi's (1873), Budweiser (1876), Ivory (1879), Coca-Cola (1886). Un studiu , relizat in 1923, arata ca printre marcile cu "predominare psihologica" printre consumatori erau incluse Ivory (sapun), Coca-Cola (bauturi racoritoare ) , Kellogg's Cornflakes (mancare pentru micul dejun ), Ford (automibile), Goodyear (cauciucuri).(vezi anexa 1)

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Branding si rebranding - Modernitatea publicitatii

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Branding -ul.........4
1.1 Aparitia marcii...........4
1.2 Branding- de la definitie la concept........6

Capitotul II Cum putem construii un brand de succes?..........9
2.1 Principii de construire a unei marci de renume.........9
2.2 Zece pasi importanti in brand management.........11
2.3 Cum poti transforma un produs intr-un brand de clasa mondiala......14
Cele 22 de legi imuabile ale brandingului........14

Capitolul III Valoarea unui brand..........22
3.1 Brandul bate firma..........22
3.2 Top Brands 2006........25

Capitolul IV : Rebranding.....27
4.1 Ce este rebrandingul ?........27
4.2 Impactul Rebrandingului asupra consumatorului.........28

Bibliografie........31

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Branding si rebranding - Modernitatea publicitatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.