Branding si rebranding - modernitatea publicitatii

Trimisa la data: 2010-07-05
Materia: Comunicare
Pagini: 31
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_B
Lucrare de licenta despre Branding si rebranding - modernitatea publicitatii
Istoria mai veche sau mai recenta a utilizarii marcilor in activitatile promotionale marcheaza eforturile producatorilor si comerciantilor de imbogatire si inobilare a arsenalului instrumentelor de actiune in cadrul pietei, concretizate in noi modalitati de comunicare cu consumatorii. Deseori suprasolicitata si exagerata, rareori ignorata, considerata adesea ca un veritabil capital (imaterial), alteori ca bunul cel mai pretios al unei intreprinderi, marca este utilizata deopotriva ca mijloc de identificare si de comunicare. Investite cu functii multiple, puse deopotriva in slujba intreprinderii si a consumatorilor, marca face in prezent obiectul unor strategii distincte, axate pe probleme-cheie ale activitatilor de piata si ordonate dupa criterii riguroase.

Utilizarea marcilor , insotita de procese contradictorii, suferind influentele revolutiei tehnologice si supusa unor constrangeri juridice si finaciare, atesta importanta crescanda ce li se atribuie in societatea contemporana, in economia de piata. In esenta politica de marca a intreprinderii vizeaza obiectivele dictate de necesitatea individualizarii si diferentierii produselor si serviciilor sale fata de cele ale concurentei, in functie de specificul segmentelor de piata - determinate , intre altele , de diferitele stiluri de viata ale consumatorilor -, in raport cu avantajele psihologice si calitatile tehnice si de performanta a caror valorificare se urmareste.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Branding si rebranding - modernitatea publicitatii

Cuprins

Introducere.........................................3

Capitolul I. Brandingul......................................4
1.1 Aparitia marcii.................................4
1.2 Branding- de la definitie la concept............................5

Capitotul II. Cum putem construi un brand de succes?.......................................8
2.1 Principii de construire a unei marci de renume..................................8
2.2 Zece pasi importanti in brand management........................10
2.3 Cum poti transforma un produs intr-un brand de clasa mondiala.............................14

Capitolul III. Valorea unui brand....................................21
3.1 Brandul bate firma..........................................21
3.2 Top Brands 2006.......................................23

Capitolul IV. Rebranding......................................26
4.1 Ce este rebrandingul?..........................................26
4.2 Impactul Rebrandingului asupra consumatorului.........................................27

Bibliografie.........................................30

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Branding si rebranding - modernitatea publicitatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.