Bugetul asigurarilor sociale de stat

Trimisa la data: 2009-08-31
Materia: Finante-Banci
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Valentina_Gr
Lucrare de licenta despre Bugetul asigurarilor sociale de stat
Ministerul Finantelor Publice examineaza proiectele de buget si poarta discutii cu ordonatorii principali de credite asupra nivelului maxim al cheltuielilor bugetare. Pana la data de 1 iulie Ministerul Finantelor Publice, cu acordul primului-ministru, comunica ordonatorilor principali de credite limitele de cheltuieli stabilite pe baza politicii financiare a Guvernului in vederea definitivarii proiectelor de buget.Proiectele de buget definitivate insotite de documentatii si fundamentari detaliate pentru venituri si cheltuieli, se depun la Ministerul Finantelor Publice pana la data de 1 august.

Intre limitele de cheltuieli impuse de Ministerul Finantelor Publice ca institutie responsabila cu elaborarea proiectului de bugete si cererile de fonduri solicitate de minister apar, in foarte multe cazuri neconcordante: solicitarile fiind superioare limitelor stabilite. Rezolvarea neconcordantelor presupune mai multe etape:prima treapta: la nivelul directiilor de specialitate din ministerele respective cu directiile din cadrul Ministerului Finantelor Publice;treapta II - Ministerul Finantelor Publice si conducatorii celorlalte institutii publice centrale;divergentele nesolutionate se transeaza in cadrul guvernului.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Bugetul asigurarilor sociale de stat

Lucrare de licenta despre Bugetul asigurarilor sociale de stat
Cuprins

Capitolul I. Bugetul de stat...............................3

Capitolul II. Procesul bugetar................................15

Capitolul III. Bugetul asiguratorilor sociale de stat.................34

Capitolul IV. Bugetele locale...................................38

Capitolul V. Impozite si taxe..............................49

Capitolul VI. Impozite directe................................58

Capitolul VII. Impozite si taxe locale.............................71

Capitolul VIII. Impozite indirecte....................................77

Bibliografie..........................................85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Bugetul asigurarilor sociale de stat". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.