Bugetul de venituri si cheltuieli ca instrument managerial

Trimisa la data: 2010-07-22
Materia: Economie
Pagini: 104
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_A
Lucrare de licenta despre Bugetul de venituri si cheltuieli ca instrument managerial
In procesul de realizare a veniturilor si de efectuare a cheltuielilor, bugetul reprezinta un instrument de analiza si control, implicit de asigurare a echilibrului financiar al firmei. Convergent si complementar bugetului se organizeaza un sistem de contabilizare prin care se urmareste si se controleaza in ce masura realizarile efective corespund cu cele planificate, iar pe aceasta baza se fundamenteaza decizia de corectie. In felul acesta, prin buget, ca instrument de conducere, se realizeaza integrarea activitatilor de planificare, control, urmarire a cheltuielilor, veniturilor si rezultatelor financiare.

O alta trasatura a bugetului este si aceea ca pe baza lui se asigura coerenta activitatilor si structurilor organizatorice ale firmei pe linia cresterii rentabilitatii si economisirii resurselor. Analizat din acest punct de vedere, bugetul leaga pe plan financiar verigile componente ale firmei in vederea gospodaririi eficiente a fondurilor materiale si banesti, respectiv a obtinerii rezultatelor maxime.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Bugetul de venituri si cheltuieli ca instrument managerial

Cuprins


Capitolul I. Consideratii generale privind bugetul de venituri si cheltuieli..........3

Capitolul II. Prezentarea societatii comerciale "combinatul de oteluri speciale Targoviste" SA si a pietei acesteia.........27

Capitolul III. Analiza economica a SC "Combinatul de oteluri speciale Targoviste" SA pe baza BVC si a bilantului contabil. Contul de rezultate............61

Capitolul IV. Program privind inbunatatirea situatiei economico-financiare a societatii "Combinatul de oteluri speciale Targoviste"....89

Bibliografie...........102

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Bugetul de venituri si cheltuieli ca instrument managerial". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.