Bugetul de venituri si cheltuieli si bilantul contabil

Trimisa la data: 2009-07-06
Materia: Contabilitate
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marius_Pe
Lucrare de licenta despre Bugetul de venituri si cheltuieli si bilantul contabil
Promovarea produsului turistic se refera la "caile de informare si de convingere prin care clientele turistica este determinata sa ia decizii de cumparare si are drept componente principale publicitatea, promovarea vanzarilor, relatiile publice". Combinarea eficienta a acestor componente formeaza "mixul promotional". Una din sarcinile cele mai importante asumate de marketingul mix este aceea de a furniza clientelei toate genurile de informatii, sfaturi si indemnuri prin intermediul carora aceasta sa fie atentionata de existenta unei anumite oferte, sa i se trezeasca interesul in legatura cu utilitatea acesteia, sa fie atrasa spre ea, sa i se creeze convingerea ca ea este in masura sa o satisfaca mai bine decat altele si sa o determine sa ia decizia de cumparare.

Actiunile promotionale in domeniul turismului, la fel ca in toate celelalte sectoare, vizeaza atat atragerea unor noi clienti, cat si pastrarea celor vechi, adresandu-se, direct sau prin retele de intermediari, fie intregului public, fie unor categorii bine identificate de clienti tinta. In timp ce productia si comercializarea se realizeaza mai cu seama la nivel local (prin firmele sau grupurile de firme turistice), promovarea poate favoriza firmele turistice de la toate nivelurile (local, zonal, national si chiar international).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Bugetul de venituri si cheltuieli si bilantul contabil

Cuprins

Capitolul I. Promovarea unui produs turistic...............................................3
1.1 Marketing turistic - generalitati..............................3
1.2 politica de preturi.....................................7
1.3 politica de promovare.....................................8
1.4 Politica de produs...............................23
1.5 Strtategia ciclului de viata................................27

Capitolul II. Studiu de caz......................................28
2.1 Promovarea produsului turistic "Circuitul Dracula".................................................28
2.2 Progrma de marketing pentru lansarea statiunii turistice de litoral "THASOS" - Grecia - pe piata turistica a Romaniei.........................................................34

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Bugetul de venituri si cheltuieli si bilantul contabil". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.