Bursa de valori in cadrul pietei bucurestene

Trimisa la data: 2010-03-05
Materia: Economie
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_L
Lucrare de licenta despre Bursa de valori in cadrul pietei bucurestene
Revolutia din 1989 a insemnat o noua cotitura importanta in istoria Romaniei, ea a impus cu acuitate, prin programul de reforma ce i-a urmat, si necesitatea recladirii pietei de capital si a institutiilor acesteia, printre care si Bursa de Valori Bucuresti. Un grup de specialisti din diferite sectoare economice au avut sansa de a reconstrui aceasta piata, care isi gaseste inceputul in anul 1992.

Procesul de reconstructie nu a fost usor, din toate punctele de vedre, incepand cu cel legislativ; au fost necesari doi ani pana la adoptarea Legii nr. 521 / 1994 privind valorile mobiliare si bursele de valori - completat cu cel de educare a publicului larg cu notiuni de mult uitate sau nicicand cunoscute. Acest proces continuand si astazi, toti cei implicati invata zilnic, ceea ce le impune un dinamism de care numai cei tineri se bucura de obicei.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Bursa de valori in cadrul pietei bucurestene

Cuprins

Capitolul I Istoricul si organizarea Bursei de Valori Bucuresti.......3

Capitolul II Cotarea valorilor mobiliare la Bursa de Valori Bucuresti..............23

Capitolul III Sistemul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti.............35

Capitolul IV Miscarile pe piata de capital romaneasca...........50

Concluzii.............87

Bibliografie..........94

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Bursa de valori in cadrul pietei bucurestene". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.