CSR - un stil aparte de a face business

Trimisa la data: 2010-11-26
Materia: Economie
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: bozghiyy
Lucrare de licenta despre CSR - un stil aparte de a face business
Identitatea este cea care asigura valoare brandului prin ea insasi - fie prin semnificatiile sale, fie prin asumarea unei functii estetice.
" Produsele sunt create in fabrica, brandul este creat in minte, dar este comunicat prin mijloace fizice."

Un brand se construieste plecand de la un logo si un slogan, dar puterea acestuia rezulta din toate suporturile prin care este comunicat si promovat: spoturi publicitare, cataloage, corespondenta, publicitate on-line si out-door.Imaginea de marca a aparut ca efect al necesitatii de a intarii puterea principalelor forme de comunicare in cadrul organizatiei: financiara, sociala si interna, comerciala si institutionala. Imaginea joaca rol de mediator intre organizatie si oameni, intre institutii si oameni, intre organizatii si institutii.

Responsabilitatea sociala joaca un rol foarte important in crearea reputatiei corporatiste, dar si in managementul identitatii companiei. Programele de identitate se sprijina pe ideea fundamentala ca tot ce face in contextul responsabilitatii sociale trebuie sa proiecteze valorile conpaniei. Astfel, toate actiunile derulate in acest sens trebuie sa explice publicului larg, prin mixul actiunilor de comunicare misiunea si viziunea companiei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre CSR - un stil aparte de a face business

Lucrare de licenta despre CSR - un stil aparte de a face business
Cuprins

Introducere......................................3

Capitolul I - CSR in viziunea institutiilor internationale.............5
1.1. Principii de baza in abordarea CSR la nivel international.........5
1.2. Instrumente si standarde de responsabilitate sociala..............8

Capitolul II - Integrarea preocuparilor sociale in activitatile comerciale......................11
2.1. Angajarea in activitatea comerciala responsabila.................11
2.1.1. Stimulente ale activitatii economice responsabile..............13
2.1.2. Comunicarea eficienta..........................................14
2.2. Impactul psihologic al activitatii sociale......................16

Capitolul III - Industria caritabila. Strategie de crestere a vanzarilor, fidelizarii clientilor si angajatilor ?..................18

Capitolul V - Studiu de caz
Responsabilitatea sociala in cadrul companiei Vodafone...............21

Concluzii............................41

Lista figurilor......................42

Bibliografie.........................43

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "CSR - un stil aparte de a face business". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.