Cadastrul si topografia

Trimisa la data: 2010-09-26
Materia: Politehnica
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Loredana_Du
Lucrare de licenta despre Cadastrul si topografia
Pentru ridicarea in plan a detaliilor topografice de planimetrie si nivelment, s-a folosit metoda radierii, care s-a aplicat ca metoda ajutatoare de ridicare in toate punctele de statie ale drumuirii inchise: 51-201-202-203-204-205-206-207-51. La executarea ridicarii in plan a punctelor de detaliu prin metoda drumuirii combinata cu metoda radierii, s-au respectat urmatoarele conditii tehnice: Observatiile unghiulare s-au efectuat intr-o singura pozitie a lunetei, cu ajutorul tahimetrului ZEISS-020, cu precizia de citire a unghiurilor de 1c.

Masurarea distantelor de la punctul de statie de drumuire la punctul radiat s-a efectuat pe cale directa cu o panglica de otel de 50 m, avandu-se in vedere ca lungimea vizelor sa nu depaseasca 100 m pentru detaliile planimetrice si 150 m pentru detaliile de nivelment;
Numerotarea punctelor de radiere, s-a facut in baza schitelor partiale ale statiilor de drumuire, incepand cu numarul 501,501,... Precizia de determinare in pozitia planimetrica si nivelitice a punctelor radiate este conditionata de erorile de masurare a unghiurilor si distantelor;

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cadastrul si topografia

Cuprins

Capitolul I. Ridicari planimetrice si nivelitice prin metoda drumuirii..................................................3

Capitolul II. Ridicari planimetrice si nevelitice prin metoda radierii...........................................30

Capitolul III. Intocmirea si redactarea planului topografic de baza.......................................52

Capitolul IV. Calculul suprafetelor.....................................66

Capitolul V. Detasari si parcele de suprafete.............................................78

Capitolul VI. Probleme de nivelment............................84

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cadastrul si topografia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.