Cadrul teoretic privind reforma administratiei publice

Trimisa la data: 2010-08-08
Materia: Administratie Publica
Pagini: 134
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ileana_Da
Lucrare de licenta despre Cadrul teoretic privind reforma administratiei publice
Dincolo de dezbaterile clasice referitoare la evolutia sistemelor administrative, modelelor de organizare si probleme ale rationalitatii limitate intreaga dezbatere moderna asupra reformei administrative se bazeaza pe termeni noi, deosebit de interesanti precum reinventarea guvernamantului sau noul management public (NMP).

Ideea "reinventarii guvernamantului" s-a manifestat atat in Statele Unite cat si in Europa; asa cum remarcau Osborne si Gaebler, aparitia unui guvernamant antreprenorial" constituie o evolutie inevitabila: "guvern dupa guvern si sistem public dupa sistem public, reinventarea este singura optiune posibila". Noile abordari in materie de management public sunt descrise ca o " modernizare" a organizatiilor publice: "guvernele din tarile cele mai dezvoltate sunt pe cale a reconsidera sau revedea ipotezele fundamentale in ceea ce priveste sectorul public/ privat."

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cadrul teoretic privind reforma administratiei publice

Lucrare de licenta despre Cadrul teoretic privind reforma administratiei publice
Cuprins

Consideratii introductive..............4

Capitolul I Cadrul teoretic al administratiei publice..............11

Capitolul II Reforma si administratia publica...........41

Capitolul III Starea reformei administratiei publice..............50

Capitolul IV Strategia nationala privind reforma administratiei publice..............61

Capitolul V Cadrul legislativ si institutional de sustinere a reformei in administratia publica.............71

Capitolul VI Necesitatea accelerarii reformei administratiei publice....................86

Consideratii finale................102

Studiu de caz..............106

Bibliografie...............130

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cadrul teoretic privind reforma administratiei publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.