Calculul contabil al salarizarii personalului

Trimisa la data: 2010-10-04
Materia: Contabilitate
Pagini: 89
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_O
Lucrare de licenta despre Calculul contabil al salarizarii personalului
Concretizarea atributiilor de serviciu rezultate din functiile sucursalei este realizata de catre S.D. Deva pe baza regulamentului de functionare la nivelul structurii organizatorice aratate anterior.
Prin acest regulament, S.D. infiintata conform H.G.R. 1199/1990 este organizata si functioneaza ca unitate economica cu autonomie limitata.
Sucursala are competente prevazute pentru unitatile cu personalitate juridica, cu urmatoarele limitari:nu intretine relatii directe cu bugetul statului;documentele pentru obtinerea subventiilor se promoveaza numai prin C.O.N.E.L.;nu are dreptul de a produce si distribui energie electrica decat in limitele stabilite prin Dispecerul Energetic National (D.E.N.) si ale contractelor incheiate cu consumatorii;nu poate incheia direct operatiuni de comert exterior.

S.D. raspunde in fata filialei Electrica Bucuresti din cadrul C.O.N.E.L. de indeplinirea atributiilor ce-i revin conform H.G.R. 365 / 1996 precum si cele primite prin dezlegari ale acesteia;
S.D. are ca organ de conducere un Comitet Director care raspunde de realizarea obiectivului de activitate al acesteia, de administrarea mijloacelor incredintate in concordanta cu politica economica si comerciala a Filialei Electrica si a C.O.N.E.L.
Fiecare membru din Comitetul Director (C.D.) raspunde fata de conducerea filialei Electrica si fata de directorul general al C.O.N.E.L. de intreaga activitate a sucursalei realizata de unitatile subordonate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Calculul contabil al salarizarii personalului

Lucrare de licenta despre Calculul contabil al salarizarii personalului
Cuprins

Capitolul I Date generale privind S.C. XYZ DEVA...........3

Capitolul II Calculul numarului de personal si descrierea sistemului actual de evidenta a personalului..............17

Capitolul III Contabilitatea salariilor............31

Capitolul IV Realizarea sistemului de salarii pe calculator.........57

Anexe..........79

Concluzii...........83

Bibliografie........88Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Calculul contabil al salarizarii personalului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.