Calculul contabil al salarizarii personalului

Trimisa la data: 2010-10-04 Materia: Contabilitate Pagini: 89 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Bogdan_O
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Calculul contabil al salarizarii personalului
Concretizarea atributiilor de serviciu rezultate din functiile sucursalei este realizata de catre S.D. Deva pe baza regulamentului de functionare la nivelul structurii organizatorice aratate anterior.
Prin acest regulament, S.D. infiintata conform H.G.R. 1199/1990 este organizata si functioneaza ca unitate economica cu autonomie limitata.
Sucursala are competente prevazute pentru unitatile cu personalitate juridica, cu urmatoarele limitari:nu intretine relatii directe cu bugetul statului;documentele pentru obtinerea subventiilor se promoveaza numai prin C.O.N.E.L.;nu are dreptul de a produce si distribui energie electrica decat in limitele stabilite prin Dispecerul Energetic National (D.E.N.) si ale contractelor incheiate cu consumatorii;nu poate incheia direct operatiuni de comert exterior.

S.D. raspunde in fata filialei Electrica Bucuresti din cadrul C.O.N.E.L. de indeplinirea atributiilor ce-i revin conform H.G.R. 365 / 1996 precum si cele primite prin dezlegari ale acesteia;
S.D. are ca organ de conducere un Comitet Director care raspunde de realizarea obiectivului de activitate al acesteia, de administrarea mijloacelor incredintate in concordanta cu politica economica si comerciala a Filialei Electrica si a C.O.N.E.L.
Fiecare membru din Comitetul Director (C.D.) raspunde fata de conducerea filialei Electrica si fata de directorul general al C.O.N.E.L. de intreaga activitate a sucursalei realizata de unitatile subordonate.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Calculul contabil al salarizarii personalului

Lucrare de licenta despre Calculul contabil al salarizarii personalului
Cuprins

Capitolul I Date generale privind S.C. XYZ DEVA...........3

Capitolul II Calculul numarului de personal si descrierea sistemului actual de evidenta a personalului..............17

Capitolul III Contabilitatea salariilor............31

Capitolul IV Realizarea sistemului de salarii pe calculator.........57

Anexe..........79

Concluzii...........83

Bibliografie........88Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Calculul contabil al salarizarii personalului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.