Calculul integralelor in forma compacta

Trimisa la data: 2009-04-19
Materia: Matematica
Pagini: 54
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Relu_G
Lucrare de licenta despre Calculul integralelor in forma compacta
Confundand o conditie suficienta cu una necesara si suficienta, foarte multi studenti spun sigur ca ecuatiile de grad mai mic sau egal cu patru pot fi rezolvate.Cu tot respectul fata de integrare, este bine de stiut ca unele functii nu pot fi integrate (in termeni finiti), dar nu posedam nici o metoda de a vedea care functii sunt integrabile si care nu. Aceasta ultima situatie nu a fost acceptata de Liouville , care obtine un test: de conditie necesara si suficienta pentru integrabilitatea unei clase largi de functii.

Noi trebuie sa folosim acest test si sa aratam cum trebuie sa-l aplice un proaspat student si care este utilitatea lui in tehnica de integrare. Baza acestui test este urmatoarea teorema , care este suficient de "naturala" pentru a fi imediat acceptata si retinuta.In aceasta nota , prin functie rationala intelegem ecuatia a doua polinomiale cu coeficientii in orice camp de caracteristica zero (de exemplu numerele complexe).In termeni de functie elementara este foarte dificil de definit. Totusi, studentul este dispus sa accepte sensul ca "ecuatia algebrica generala de gradul cinci nu poate fi rezolvata in termeni de radicali", cu toate ca noi stim: "in termeni de radicali" necesita o discutie preliminara. De aceea, nu gaseste nici o dificultate in urmatoarea:

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Calculul integralelor in forma compacta

Lucrare de licenta despre Calculul integralelor in forma compacta
Cuprins

Capitolul I. Integrarea.....................................3

Capitolul II. Calculul unor integrale................................8
Functii pare si impare generalizate.................................14
Functii simetrice fata de o axa sau de un punct.......................20
Alte tehnici particulare de schimbare de variabile....................22

Capitolul III. Integrale improprii cu parametru........................25
Exemple remarcabile de integrale improprii..........................26
Integrale improprii pe un interval marginit.........................29

Capitolul IV. Integrale. Introducere in teoria numerelor analitice......................................41

Bibliografie..............................................53Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Calculul integralelor in forma compacta". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.