Calculul si contabilitatea amortizarii la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-03-29
Materia: Contabilitate
Pagini: 135
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daria_Lu
Lucrare de licenta despre Calculul si contabilitatea amortizarii la o societate comerciala
Fondul de amortizare se formeaza in timp, corespunzator perioadei de functionare a activelor imobilizate, urmand ca abia dupa constituirea lui integrala(ca regula generala) sa fie folosit pentru achizitionarea sau construirea altor active imobilizate care sa inlocuiasca pe cele vechi, scoase din uz.

Aceasta diviziune in timp intre productia valorii activelor imobilizate si reproductia valorii lor de intrebuintare formeaza baza teoretica a constituirii fondului de amortizare.Caracterul stiintific al amortizarii. Rolul pe care il are amortizarea in procesul reproductiei poate fi indeplinit numai respectand unele conditii, printre care: evaluarea corecta, realista a mijloacelor de munca, normele de amortizare sa tina seama atat de uzura fizica cat si de cea morala, volumul fondului de amortizare sa permita recuperarea tuturor cheltuielilor pentru inlocuirea activelor imobilizate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Calculul si contabilitatea amortizarii la o societate comerciala

Cuprins


Capitolul I. Delimitari si fundamentari teoretice privind amortizarea.........3

Capitolul II. Studiu de caz privind calculul si contabilitatea amortizarii in cadrul Societatii "Amlpo SA Ploiesti.......43

Capitolul III Evaluare, reevaluare si fiscalitate privind amortizarea........62

Capitolul IV. Analiza informatieie contabile privind amortizarea......106

Bibliografie.........132

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Calculul si contabilitatea amortizarii la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.