Cambie in comertul international

Trimisa la data: 2010-07-20
Materia: Comert
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_B
Lucrare de licenta despre Cambie in comertul international
Precizari prealabile. Fiind un titlu de valoare cambia are caracterele care sunt comune titlurilor comerciale de valoare. Pe langa aceste caractere generale, cambia are si anumite caractere proprii, care ii configureaza specificitatea ca titlu comercial de valoare.

Cambia este un titlu de credit. Cambia a fost considerata ca titlu de credit prin excelenta si luata ca model pentru constructia teoretica a tuturor titlurilor de credit, nu numai pe consideratia ca poseda trasaturile comune ale acestora, dar si pentru faptul ca le duce la un grad maxim de eficacitate, caracteristicile cambiei fiind in concordanta perfecta cu functiunea ei economica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cambie in comertul international

Cuprins

Capitolul I Consideratii generale asupra cambiei.........3

Capitolul II Emiterea cambiei..........20

Capitolul III Acceptarea si garantarea cambiei........45

Capitolul IV Transmiterea cambiei...........59

Capitolul V Plata si consecintele neplatii cambiei..........71

Concluzii..........92

Bibliografie...........94
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cambie in comertul international". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.