Campania de imagine - demers repetabil al firmelor inovatoare - Studiu de caz: Campaniile de imagine ale firmei Artic

Trimisa la data: 2011-07-19
Materia: Comunicare
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: manuela.laszlo
Lucrare de disertatie Campania de imagine - demers repetabil al firmelor inovatoare - Studiu de caz: Campaniile de imagine ale firmei Artic
In conceptia de marketing, "arhitectura" produsului semnifica atat aspectul material al acestuia cat si modul consumatorului de "a privi" in plan psihic produsul respectiv, conform telurilor, nevoilor si asteptarilor individului. Fiind intemeiata pe perceptia consumatorului, "arhitectura" indusa de un produs in mintea acestuia poate fi luata in considerare in crearea imaginii de marca a produsului respectiv. Imaginea de marca are functii deosebite in definirea pietei, produsului.

Este un fapt verificat ca perceptia consumatorului in legatura cu semnul distinctiv al marcii antreneaza anumite asocieri de idei intre produsul unei firme si judecatile de valoare ale subiectului. De notat ca judecata de valoare a cumparatorului nu este una constatativa, ci ea afirma legatura "afectiva" intre subiectul judecatii (cumparatorul) si obiectul acesteia (marca). Ea implica o apreciere de aprobare, indiferenta sau dezaprobare.Aceste observatii au stat la baza elaborarii conceptului (procedeului) "ansamblului evocat", apreciat ca fiind mult mai realist in definirea unei piete. Ansamblul evocat reprezinta o categorie specifica a marcii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Campania de imagine - demers repetabil al firmelor inovatoare - Studiu de caz: Campaniile de imagine ale firmei Artic

Lucrare de disertatie despre Campania de imagine - demers repetabil al firmelor inovatoare - Studiu de caz: Campaniile de imagine ale firmei Artic
Cuprins

Introducere..............................3

1.Imaginea si rolul sau in adoptarea deciziei de cumparare...................5
1.1. Conceptul de imagine si tipologia sa.........................5
1.2. Rolul imaginii marcii/produsului in adoptarea deciziei de cumparare..................10
1.3.Crearea imaginii dorite. Studiu de imagine - punct de plecare in construirea sau modernizarea imaginii................12

Relatia comunicare - imagine.....................15
2.1. Nevoia de comunicare si forta sa............15
2.2. Campania de imagine.........................16
2.3. Contributia relatiilor publice si publicitatii la construirea imaginii..............17
2.Studiu de caz: Campaniile de imagine ale firmei Artic (2002-2006)..............20
3.1. Arctic - istorie, evolutie, notorietate................20
3.2. Campanii pentru construirea imaginii Arctic (2002 - 2005).......27
3.3. Campania pentru imbunatatirea imaginii Arctic (2006)............33

Concluzii si propuneri.................59

Bibliografie......................61

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Campania de imagine - demers repetabil al firmelor inovatoare - Studiu de caz: Campaniile de imagine ale firmei Artic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.