Campania de relatii publice - studiu de caz

Trimisa la data: 2010-06-27
Materia: Relatii Publice
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_P
Lucrare de licenta despre Campania de relatii publice - studiu de caz
Termenul de "deseuri menajere" face referinta doar la deseurile provenite din activitati casnice sau asimilabile cu acestea, colectate in amestec sau selectiv, dar si cele asimilabile cu acestea (care prezinta compozitie si proprietati similare) generate in institutii, industrie, comert, sectorul public sau administrativ. Un alt termen utilizat este cel de "deseuri municipale" care desemneaza atat deseurile menajere cat si deseurile voluminoase colectate separat si deseurile rezultate de la curatirea spatiilor publice (deseuri din parcuri, din piete, deseuri stradale).

Reusita colectarii selective are la baza, inainte de orice, modul de comportare al fiecarui cetatean. Eficienta investitiilor realizate depinde de sensibilizarea intregii populatii referitor la necesitatea colectarii selective. In prezent este greu de evaluat care va fi reactia atat a cetatentilor, cat si a agentilor economici. Cu toate ca experientele europene arata ca sortarea la sursa este mai degraba o reusita, termenele de realizare si de constientizare de catre cetateni sunt foarte diverse, legate de nivelul de cultura, de istoria si de obiceiurile fiecarei tari.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Campania de relatii publice - studiu de caz

Lucrare de licenta despre Campania de relatii publice - studiu de caz
Cuprins

Premisele demararii campaniei de relatii publice "Impreuna pentru un viitor verde " ............3

Definirea problemei si analizarea situatiei...............3
Stabilirea scopului si obiectivelor.................18
Prezentarea partenerilor campaniei si identificarea diferitelor categorii de public............23

2. Strategia si tacticilele folosite pentru desfasurarea campaniei......27
2.1 Stabilirea strategiei.............27
2.2 Stabilirea tacticilor si formularea mesajelor...........32

3. Fixarea calendarului de activitati, alocarea resurselor financiare disponibile si definirea procedurilor de evaluare............39

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Campania de relatii publice - studiu de caz". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.