Caracteristica si continutul bilantului contabil

Trimisa la data: 2009-06-23 Materia: Contabilitate Pagini: 63 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Radu_Si
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Caracteristica si continutul bilantului contabil
In conformitate cu Hotararea Guvernului nr.866 din 11 septembrie 1997 "Cu privire la perfectionarea sistemului statistic", rapoartele financiare se prezinta: organelor teritoriale pentru statistica conform locului de inregistrare a intreprinderii; proprietarilor, in conformitate cu actele de constituire (intreprinderile de stat prezinta raportul financiar organelor autorizate sa gestioneze patrimoniul de stat, la solicitarea lor). Agentii economici pot sa prezinte de asemenea rapoartele financiare altor organe ale puterii publice, bancilor creditoare, altor utilizatori cointeresati potrivit legislatiei, actelor de constituire sau in baza acordului incheiat cu agentul economic.

In cazul existentii intreprinderilor asociate sau fiice intreprinderile mama intocmesc si prezinta utilizatorilor (in modul prevazut de legislatie), pe langa rapoartele sale, si rapoartele financiare consolidate ale unui grup de intreprinderi. Modul de intocmire si prezentare a rapoartelor financiare consolidate ale unui grup de intreprinderi. Modul de intocmire si prezentare a rapoartelor financiare consolidate ale unui grup de intreprinderi.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Caracteristica si continutul bilantului contabil

Cuprins

Introducere.............................................3

Capitolul I. Notiuni generale privind caracteristica si continutul bilantului contabil..................................7
1.1. Caracteristica actelor normative privind intocmirea bilantului contabil..........................................7
1.2. Trecerea in revista a surselor bibliografice aferente temei.......................................12
1.3. Caracteristica si continutul economic al bilantului contabil..................................................15

Capitolul II. Continutul si modul de intocmire a bilantului contabil.............................................20
2.1. Lucrarile premergatoare intocmirii bilantului contabil........................................20
2.2. Modalitatea de completare a bilantului contabil..................................35
2.2.1. Modul de completare a posturilor bilantiere de activ.........................................44
2.2.2. Modul de completare a posturilor bilantiere de pasiv.......................................53
2.3. Dezvaluirea informatiilor bilantiere din anexe
Incheiere.........................................58

Bibliografie..........................................61
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Caracteristica si continutul bilantului contabil". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.