Caracteristica si continutul bilantului contabil

Trimisa la data: 2009-06-23
Materia: Contabilitate
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Radu_Si
Lucrare de licenta despre Caracteristica si continutul bilantului contabil
In conformitate cu Hotararea Guvernului nr.866 din 11 septembrie 1997 "Cu privire la perfectionarea sistemului statistic", rapoartele financiare se prezinta: organelor teritoriale pentru statistica conform locului de inregistrare a intreprinderii; proprietarilor, in conformitate cu actele de constituire (intreprinderile de stat prezinta raportul financiar organelor autorizate sa gestioneze patrimoniul de stat, la solicitarea lor). Agentii economici pot sa prezinte de asemenea rapoartele financiare altor organe ale puterii publice, bancilor creditoare, altor utilizatori cointeresati potrivit legislatiei, actelor de constituire sau in baza acordului incheiat cu agentul economic.

In cazul existentii intreprinderilor asociate sau fiice intreprinderile mama intocmesc si prezinta utilizatorilor (in modul prevazut de legislatie), pe langa rapoartele sale, si rapoartele financiare consolidate ale unui grup de intreprinderi. Modul de intocmire si prezentare a rapoartelor financiare consolidate ale unui grup de intreprinderi. Modul de intocmire si prezentare a rapoartelor financiare consolidate ale unui grup de intreprinderi.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Caracteristica si continutul bilantului contabil

Cuprins

Introducere.............................................3

Capitolul I. Notiuni generale privind caracteristica si continutul bilantului contabil..................................7
1.1. Caracteristica actelor normative privind intocmirea bilantului contabil..........................................7
1.2. Trecerea in revista a surselor bibliografice aferente temei.......................................12
1.3. Caracteristica si continutul economic al bilantului contabil..................................................15

Capitolul II. Continutul si modul de intocmire a bilantului contabil.............................................20
2.1. Lucrarile premergatoare intocmirii bilantului contabil........................................20
2.2. Modalitatea de completare a bilantului contabil..................................35
2.2.1. Modul de completare a posturilor bilantiere de activ.........................................44
2.2.2. Modul de completare a posturilor bilantiere de pasiv.......................................53
2.3. Dezvaluirea informatiilor bilantiere din anexe
Incheiere.........................................58

Bibliografie..........................................61

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Caracteristica si continutul bilantului contabil". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.