Caracteristici ale managementului firmei si modalitate de desfasurare si incertitudine

Trimisa la data: 2010-02-20
Materia: Management
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Costi_T
Lucrare de licenta despre Cracteristici ale managementului firmei si modalitate de desfasurare si incertitudine
Riscul de exploatare depinde in special de nivelul cheltuielilor fixe, acelasi nivel al cheltuielilor fixe fiind mult mai bine absorbit cifra de afaceri mai mare.Sinteza intre nivelul cheltuielilor fixe si cel al marjei o realizeaza punctul mort.

Punctul mort sau punctul critic reprezinta nivelul de activitate (cifra de afaceri) care absoarbe in totalitate cheltuielile de exploatare ale unei perioade iar rezultatul este nul. Punctul mort, denumit si " prag de rentabilitate ", evidentiaza nivelul minim de activitate la care trebuie sa se situieze intreprinderea pentru a nu lucra in pierdere. Depasind acest nivel, activitatea societatii devine rentabila, deci riscul economic va fi cu atat mai mic cu cat nivelul punctului mort va fi mai redus.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Caracteristici ale managementului firmei si modalitate de desfasurare si incertitudine

Cuprins


Capitolul I. Riscul economic si financiar in activitatea firmei. Concept si mod de manifestare...........3

Capitolul II. Prezentarea generala a SC Arctic SA.........13

Capitolul III. Analiza riscului economic si financiar.......30

Capitolul IV. Analiza riscului de faliment............44

Capitolul V. Strategii ale previziunii riscului..........57

Concluzii ..........60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Caracteristici ale managementului firmei si modalitate de desfasurare si incertitudine". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.