Caracteristici de calitate in optimizarea proceselor tehnologice al masinilor unelte

Trimisa la data: 2010-05-26
Materia: Politehnica
Pagini: 165
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_S
Lucrare de licenta despre Caracteristici de calitate in optimizarea proceselor tehnologice al masinilor unelte
Mecanismele surub-piulita cu frecare de rostogolire contin ca elemente intermediare: bile, care se deplaseaza pe traiectorii elicoidale, sau role cilindrice (filetate sau cu canale circulare) care descriu traiectorii planetare.Principiul structural al mecanismelor surub-piulita cu bile este prezentat in figura 1.

Pe canalele elicoidale ale surubu1ui 4 si ale piulitei 2 se rostogolesc bilele 3 care, datorita preciziei mari de executie,sunt in contact permanent (joc nul) cu suprafetele componentelor amintite anterior.Bilele, dupa ce parcurg 3....6 pasi pe traiectoria elicoidala, ies dintre flancurile filetate ale surubului si piulitei, prin canalul de recirculare 1, si se reintorc in celalalt capat al zonei de lucru.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Caracteristici de calitate in optimizarea proceselor tehnologice al masinilor unelte

Cuprins

Capitolul I. Elemente de structura pentru cresterea preciziei masinilor unelte:ghidaje si mecanisme surub-piulita cu bile............2

Capitolul II. Proiectarea unui mecanism de reglare a turatiilor pentru o masina de gaurit........27

Capitolul III.Proiectarea tehnologiei de executie........77

Capitolul IV.Proiectarea echipamentului tehnologic4.1.Brosa rotunda.............78

Capitolul V.Calculul economic.............131

Bibliografie...............164

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Caracteristici de calitate in optimizarea proceselor tehnologice al masinilor unelte". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.