Caracteristici tehnice si frecventa pasei decisive in handbal la nivelul seniorilor

Trimisa la data: 2010-08-01
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_T
Lucrare de licenta despre Caracteristici tehnice si frecventa pasei decisive in handbal la nivelul seniorilor
Prezentarea sistemului receptionarii si transmiterii mingii este necesara pentru orientarea activitatii de observare a actiunilor de joc in cadrul carora este cuprins si elementul, denumit de noi, pasa decisiva.
Existenta unui subsistem, devenit sistemul receptionarii si transmiterii mingii, necesita elucidarea unor relatii interne si externe. Relatiile interne se refera la miscarile cuprinse de la receptionarea mingii si pana la transmiterea ei, miscari conditionate intre ele.

Relatiile externe ale elementelor componente ale sistemului se refera, in cazul nostru, la relatia dintre pasa decisiva si aruncarea la poarta in conditiile existentei opozitiei adversarului. Functionalitatea sistemului nostru este determinata de procedeele utilizate, de colaborarea dintre coechipieri, de directia de transmitere a mingii ca si de alte valori (taria paselor, viteza de executie, fortele care actioneaza etc.). Si relatiile externe sunt mult mai numeroase cum ar fi raportul cu actiunile opozante ale adversarilor. Dar toate acestea nu constituie obiect al cercetarii noastre, cercetare care se concentreaza asupra transmiterii mingii celui care arunca la poarta, transmitere denumita de noi, in mod conventional, pasa decisiva.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Caracteristici tehnice si frecventa pasei decisive in handbal la nivelul seniorilor

Cuprins

Capitolul I. Capitol introductiv..........3

Capitolul II. Fundamentarea teoretica a problemei pusa in studiu.....5

Capitolul III. Organizarea cercetarii.........33

Capitolul IV. Prezentarea si interpretarea datelor........35

Concluzii..........47

Tabele anexa.......50

Lista bibliografica........57Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Caracteristici tehnice si frecventa pasei decisive in handbal la nivelul seniorilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.