Caracteristicile managementului participativ si justificatia complexa a personalului

Trimisa la data: 2010-03-01
Materia: Management
Pagini: 103
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: AndreeaMaria_Ol
Lucrare de licenta despre Caracteristicile managementului participativ si justificatia complexa a personalului
Participarea constituie un concept larg, cu numeroase interpretari. El pune in evidenta situatia in care un individ, sau mai multi indivizi, ia/iau parte la ceva, respectiv se implica direct sau indirect, activ sau mai putin activ, la anumite actiuni.Participarea in management este strans legata de manifestarea democratiei, care genereaza, in mod obiectiv, un anumit grad de implicare a oamenilor in diferite actiuni manageriale, de la elaborarea si adoptarea deciziilor, la controlul indeplinirii obiectivelor.

Din perspectiva managementului, participarea constituie practica prin care membrii unei organizatii iau parte la procesul conducerii, implicandu-se atat in stabilirea obiectivelor, cat si in ce priveste transpunerea acestora, in mod eficient, in practica.
Asa cum se manifesta in realitate, participarea presupune reuniunea a doua actiuni specifice si anume : implicarea si integrarea.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Caracteristicile managementului participativ si justificatia complexa a personalului

Cuprins

Capitolul I Fundamentele teoretice ale managementului firmei...........3

Capitolul II Managementul participativ...........27

Capitolul III Motivarea complexa a personalului............41

Capitolul IV Analiza managementului participativ si a motivarii complex a personalului...........70

Concluzii...............97

Bibliografie............102Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Caracteristicile managementului participativ si justificatia complexa a personalului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.