Caracteristicile managementului programelor constituirea si trierea sugestiilor de proiect

Trimisa la data: 2010-08-19
Materia: Management
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_Fi
Lucrare de licenta despre Caracteristicile managementului programelor constituirea si trierea sugestiilor de proiect
Cresterea importantei acordate calitatii a determinat firmele sa includa in randul obiectivelor de baza satisfacerea cerintelor consumatorilor. In cazul proiectelor, acesti consumatori trebuie identificati, iar necesitatile lor sa fie bine definite. Acest lucru este dificil de realizat. In primul rand trebuie definit cine e consumator. Daca proiectul este finalizat chiar de consumator, acest lucru nu mai este necesar.

Daca insa prin proiect se are in vedere dezvoltarea unui produs, atunci trebuie sa se acorde atentie deosebita utilizarii consumatorului final. De ex., in cazul unui proiect ce vizeaza dezvoltarea unui sistem software pentru o firma se face greseala de a considera ca managerii firmei sunt consumatori; insa in realitate subordonatii sunt consumatorii finali. Adesea managerii sunt ocupati, incat nu cunosc cu precizie ce doresc subordonatii lor sa intreprinda. Ca urmare, pentru a intelege necesitatile consumatorilor trebuie sa se discute cu utilizatorii directi ai acestui sistem.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Caracteristicile managementului programelor constituirea si trierea sugestiilor de proiect

Cuprins


Capitolul I Managementul proiectelor. Conotatii conceptuale.........3

Capitolul II Planificarea proiectului..........13

Capitolul III Elaborarea si selectia propunerii de proiect........25

Capitolul IV Organizarea proiectului.........39

Capitolul V Managerul si echipa de proiect............47

Capitolul VI Controlul si evaluarea proiectului.......60

Capitolul VII Finalizarea proiectului...........68
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Caracteristicile managementului programelor constituirea si trierea sugestiilor de proiect". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.