Caracteristicile managementului programelor si trasaturile constructiilor

Trimisa la data: 2010-05-18
Materia: Contabilitate
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Elena_Na
Lucrare de licenta despre Caracteristicile managementului programelor si trasaturile constructiilor
Activitatea de transport in comun a calatorilor in mediu urban nu este o afacere care sa aduca profit. Este un serviciu public, in general subventionat oriunde in lume, conditia fiind sa se faca cu costuri cat mai reduse si cu eficienta maxima.Metroul este un mijloc de transport cu tractiune electrica si va avea in perspectiva, fiind nepoluant, cu capacitate mare de transport, o alternativa fiabila in contextul unei supraaglomerari urbane.

Studierea solutiilor de rezolvare pe plan mondial, in majoritatea oraselor mari ale lumii cu probleme de transport comparabile ca proportii si complexitate a condus la concluzia ca in conditiile specifice Municipiului Bucuresti, cel mai indicat sistem era metroul. In urma studiilor preliminare efectuate in perioada 1972-1975, au inceput simultan proiectarea si constructia metroului bucurestean.Prioritatile imediate care nu pretind cheltuieli foarte mari, care pot fi realizate prin surse proprii si care contribuie esential la crearea unei ambiante placute, civilizate si atractive, este cazul iluminatului, al curateniei, al mijloacelor de informare etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Caracteristicile managementului programelor si trasaturile constructiilor

Lucrare de licenta despre Caracteristicile managementului programelor si trasaturile constructiilor
Cuprins

Capitolul I Introducere.............3

Capitolul II Managementul proiectului.........8

Capitolul III Proiectare tehnica..............10

Capitolul IV Eficienta economica..............83

Capitolul V Protectia muncii..............91

Capitolul VI Impactul asupra mediului.........92

Capitolul VII Concluzii.............99
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Caracteristicile managementului programelor si trasaturile constructiilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.