Caracteristicile organizarii contabilitatii veniturilor - cheltuielilor si rezultatelor

Trimisa la data: 2010-08-10
Materia: Contabilitate
Pagini: 127
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: DenisaSimona_P
Lucrare de licenta despre Caracteristicile organizarii contabilitatii veniturilor, cheltuielilor si rezultatelor
Prelucrarea documentelor, consta in sortarea documentelor pe operatii, exprimarea in etalon monetar, cumularea unor documente primare si obtinerea documentelor centralizatoare, verificarea de forma, aritmetica si de fond privind legalitatea, realitatea, oportunitatea, necesitatea si economicitatea operatiilor consemnate in documente, iar in final inregistrarea in contabilitate.

Verificarea documentelor, este operatia premergatoare inregistrarii operatiilor economice in conturi si consta in controlul respectarii conditiilor de forma si de fond pe care acestea trebuie sa le indeplineasca. Verificarea se face in scopul evitarii unor nereguli, eliminarii unor abuzuri si al reflectarii realitatii in contabilitate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Caracteristicile organizarii contabilitatii veniturilor - cheltuielilor si rezultatelor

Cuprins

Introducere............2

Capitolul I Fundamente teoretice privind cheltuielile, veniturile si rezultatele...........14

Capitolul II Organizarea contabilitatii cheltuielilor, veniturilor si rezultatelor la S.C. Chitulescu Prod S.R.L...........36

Capitolul III Analiza indicatorilor economico-financiari privind cheltuielile, veniturile si rezultatele la S.C. Chitulescu Prod S.R.L............99

Concluzii..........124

Bibliografie........126

Anexe

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Caracteristicile organizarii contabilitatii veniturilor - cheltuielilor si rezultatelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.