Caracterizarea directorilor si modalitatile de conducere

Trimisa la data: 2010-05-16
Materia: Administratie Publica
Pagini: 270
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_T
Lucrare de licenta despre Caracterizarea directorilor si modalitatile de conducere
Procesele de executie din cadrul organizatiei se caracterizeaza prin faptul ca angajeaza (executa) actiuni directe pentru realizarea unui ansamblu de produse si servicii, corespunzatoare naturii proceselor de munca implicate si obiectivelor planificate.Procesele de management sunt caracterizate prin aceea ca o mica parte din forta de munca din cadrul organizatiei actioneaza asupra celeilalte parti (asupra majoritatii salariatilor) pentru realizarea obiectivelor stabilite, in conditii de eficienta cat mai ridicata.

Procesele de management reprezinta ansamblul fazelor, proceselor, actiunilor prin care se determina obiectivele organizatiei, resursele si procesele de munca necesare realizarii obiectivelor, executantii proceselor de munca. Prin procesele de management se integreaza si coreleaza munca personalului folosind un complex de metode si tehnici in vederea indeplinirii cat mai eficiente a obiectivelor fixate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Caracterizarea directorilor si modalitatile de conducere

Cuprins


I. Managementul, conotatii conceptuale..........3

II. Evolutia managementului..........21

III. Previziunea si planificarea.............37

IV. Organizarea ..........66

V. Coordonarea ..........118

VI. Antrenarea - motivarea ........151

VII. Control-evaluarea ...........172

VIII. Decizia de management .......191

IX. Managerii si stilurile de management .......212

X. Bibliografie...........270

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Caracterizarea directorilor si modalitatile de conducere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.