Casieria bancara

Trimisa la data: 2014-06-17 Materia: Finante-Banci Pagini: 47 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: marinka_0907
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Casieria bancara
Insusi cuvintul banca include in sine din start notiunea de casierie aceasta activitate bancara fiind cea mai veche prezenta aproape in majoritatea bancilor comercialecare care pe parcursul anilor si-au dezvoltata serviciile, astazi oferind un specru inalt de produse de calitate, adaptate la performantele vremii. Casieria bancara este un compartiment aparte si de mare importanta in sistemul bancar prin intermediul caruia se produce finalizarea celor mai multor operatiuni desfasurate in incinta acestei institutii financiare, producindu-se astfel conexiunea client-banca.

Principalul element cu care se opereaza si sta la baza tuturor actiunilor desfasurate in casierie sunt banii prezenti in forma lor fizica, numerarul, care este permanent in circulatie de la o persoana la alta prin intermediilor ghiseiilor din incinta bancii. Toate aceste operatiuni se efectuiaza zilnic si o vizeaza practic pe fiecare persoana in parte, cere utilizeaza numerarul. In banca numerarul se depoziteaza transformindu-se din economii in banii ce aduc venit, se elibereaza credite solicitantilor, se verifica autencitaea bancnotelor si se reontroduc in circulatie, se efectuiaza schinmbul bancnotelor uzate pe altele noi toate acestea sporind increderea oamenilor in veridicitatea bancnotelor primite si calitatea serviciilor oferite apreciind la minim orice risc de frauda.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Casieria bancara

Cuprins

Introducere.......................3

Capitolul I. Cadrul normativ-legislativ de reglementare a modului de organizare si activitate a casieriilor bancare in Republica Moldova si in Romania..............................................5

Capitolul II. Principiile de organizarea a casieriilor bancare si a personalului la postul de munca...................................10

Capitolul III. Documentele prezentate la Banca la depunerea numerarului in VS in conturile persoanelor juridice......................23

Capitolul IV. Casa de circulatie........................40

Capitolul V. Tezaurul............................41

Concluzii................................43

Bibliografie...................................46
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Casieria bancara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.