Casieria bancara

Trimisa la data: 2014-06-17
Materia: Finante-Banci
Pagini: 47
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: marinka_0907
Lucrare de licenta despre Casieria bancara
Insusi cuvintul banca include in sine din start notiunea de casierie aceasta activitate bancara fiind cea mai veche prezenta aproape in majoritatea bancilor comercialecare care pe parcursul anilor si-au dezvoltata serviciile, astazi oferind un specru inalt de produse de calitate, adaptate la performantele vremii. Casieria bancara este un compartiment aparte si de mare importanta in sistemul bancar prin intermediul caruia se produce finalizarea celor mai multor operatiuni desfasurate in incinta acestei institutii financiare, producindu-se astfel conexiunea client-banca.

Principalul element cu care se opereaza si sta la baza tuturor actiunilor desfasurate in casierie sunt banii prezenti in forma lor fizica, numerarul, care este permanent in circulatie de la o persoana la alta prin intermediilor ghiseiilor din incinta bancii. Toate aceste operatiuni se efectuiaza zilnic si o vizeaza practic pe fiecare persoana in parte, cere utilizeaza numerarul. In banca numerarul se depoziteaza transformindu-se din economii in banii ce aduc venit, se elibereaza credite solicitantilor, se verifica autencitaea bancnotelor si se reontroduc in circulatie, se efectuiaza schinmbul bancnotelor uzate pe altele noi toate acestea sporind increderea oamenilor in veridicitatea bancnotelor primite si calitatea serviciilor oferite apreciind la minim orice risc de frauda.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Casieria bancara

Cuprins

Introducere.......................3

Capitolul I. Cadrul normativ-legislativ de reglementare a modului de organizare si activitate a casieriilor bancare in Republica Moldova si in Romania..............................................5

Capitolul II. Principiile de organizarea a casieriilor bancare si a personalului la postul de munca...................................10

Capitolul III. Documentele prezentate la Banca la depunerea numerarului in VS in conturile persoanelor juridice......................23

Capitolul IV. Casa de circulatie........................40

Capitolul V. Tezaurul............................41

Concluzii................................43

Bibliografie...................................46

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Casieria bancara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.