Cercetare de marketing la SC Flanco International SRL

Trimisa la data: 2010-10-25
Materia: Marketing
Pagini: 118
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Oana_P
Lucrare de licenta despre Cercetare de marketing la S.C. Flanco International S.R.L.
Pe plan mondial, in prezent asistam la trecerea la un nou tip de economie, bazat pe preponderenta activitatilor si functiilor de servicii in crearea avutiei nationale, pe o dezvoltare impresionanta a tehnologiei informatiei si sistemelor de comunicare si un ritm extraordinar de accelerat al inovatiilor.

Pentru noul tip de economie se utilizeaza denumiri diferite cum ar fi: "societate informationala", "societate a cunoasterii", "al treilea val", "societate post-industriala" sau "economie a serviciilor", numitorul comun fiind recunoasterea rolului din ce in ce mai important al serviciilor in dezvoltarea societatilor economice. Acest nou si mare val al schimbarilor este comparabil cu revolutia industriala care a avut loc in Europa la mijlocul secolului XIX, reprezentand o "revolutie a serviciilor", numita si "revolutie silentioasa" .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cercetare de marketing la SC Flanco International SRL

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Notiuni generale privind serviciile........5

Capitolul II Continutul serviciilor comerciale.........11

Capitolul III Mijloace de promovare a serviciilor......40

Capitolul IV Coordonate ale calitatii in sectorul serviciilor........48

Capitolul V Studiu de caz la S.C. Flanco International S.R.L.........60

Concluzii..........115

Bibliografie........117

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cercetare de marketing la SC Flanco International SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.