Cercetarea de marketing - elaborarea si realizarea unui plan

Trimisa la data: 2009-05-25
Materia: Marketing
Pagini: 106
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alina_C
Lucrare de licenta despre Cercetarea de marketing - elaborarea si realizarea unui plan
Oferta larga si diversitatea produselor pe care le gasim astazi in magazine au provocat totodata si o crestere ingrijoratoare a cantitatii de deseuri menajere.Daca cineva ar avea curozitatea sa vada ce fel de resturi contin gunoaiele din ultimii ani, ar constata ca aproximativ jumatate din volumul ocupat de deseuri este format din ambalaje.Cu aceasta problema s-au confruntat si tari ca Germania si Anglia, care au consumat apoi multa energie si multi bani pentru ao rezolva.

Deoarece nivelul de trai in Romania este mai scazut decat la ei, s-ar putea afirma ca inca nu i-am ajuns din urma privind volumul deseurilor.Tinand cont si de faptul ca la ei campanile de reducere a cantitatii de resturi menajere este inca la inceput si ca la noi se incearca deja constientizarea populatiei privind aceasta problema, avem sansa de a ne "trezi" inainte de a fi total inecati de gunoaie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cercetarea de marketing - elaborarea si realizarea unui plan

Lucrare de licenta despre Cercetarea de marketing - elaborarea si realizarea unui plan
Cuprins

Capitolul I Strangerea informatiilor si evaluarea cererii pietei..............6

Capitolul II Sistemul cercetarilor de marketing................13

Capitolul III Etapele cercetarii de marketing..................21

Capitolul IV Chestionarul.......................31

Capitolul V Caracteristicile unei bune cercetari de marketing.......36

Capitolul VI Studiu de caz "Atitudimea brasovenilor fata de returile menajere si depozitarea acestora"..............38

Capitolul VII Analiza chestionarului..............53

Capitolul VIII Concluzii................95

Anexe......................97

Bibliografie..............106

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cercetarea de marketing - elaborarea si realizarea unui plan". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.