Cercetari si strategii de marketing - Politica de produs - pret - distributie si comunicatie promotionala

Trimisa la data: 2010-08-17
Materia: Marketing
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_T
Lucrare de licenta despre Cercetari si strategii de marketing. Politica de produs, pret, distributie si comunicatie promotionala
In literatura de marketing se intalnesc doua teorii care incearca sa explice aparitia acestuia. O prima teorie aseaza la baza aparitiei marketingului abundenta de produse, in timp ce a doua considera dinamismul social-economic drept conditie fundamentala a aparitiei marketingului.

Teoria abundentei de produse ca origine a marketingului este destul de simplu de exprimat si de inteles. Productia creste, oferta depaseste cererea, unele produse nu se mai vand, intreprinderile producatoare sunt silite sa gaseasca solutii pentru a face vandabile produsele proprii, iar unele dintre acestea descopera marketingul, ca solutie de adaptare a ofertei la cerere si facilitare, pe aceasta cale, a vanzarii. Realitatea demonstreaza, insa, ca exista piete unde nu se poate vorbi despre o abundenta de produse, dar unde marketingul este prezent si poate fi aplicat cu succes.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cercetari si strategii de marketing - Politica de produs - pret - distributie si comunicatie promotionala

Cuprins

Capitolul I Bazele marketingului............3

Capitolul II Mediul extern al intreprinderii.............34

Capitolul III Cercetari de marketing.........29

Capitolul IV Strategia de marketing...........44

Capitolul V Politica de produs..........54

Capitolul VI Politica de pret...........59

Capitolul VII Politica de distributie..........65

Capitolul VIII Politica de comunicatie promotionala........70

Anexe...........75

Bibliografie............87

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cercetari si strategii de marketing - Politica de produs - pret - distributie si comunicatie promotionala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.