Cererea si oferta de marfuri la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-07-14
Materia: Economie
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihai_Dr
Lucrare de licenta despre Cererea si oferta de marfuri la o societate comerciala
Tinand sema de faptul ca, prin interpunerea sa in drumul marfurilor de la productie la consum, comertul cu ridicata genereaza modificari de fonduri, cheltuieli suplimentare si o incetinire a vitezei de circulatie, este recomandabil, ca sa se procedeze la o trecere a marfurilor de la producator direct in reteaua comerciala cu amanuntul, ocolindu-se astfel veriga cu ridicata. Data fiind complexitatea relatiilor generate de interventia comertului cu ridicata in fluxul produselor, rolul acestuia trebuie analizat pe ansamblul economiei, vazut atat in raport cu producatorii, cat si cu comertul cu amanuntul.

In raport cu producatorii, sistemul de relatii bazat pe prezenta comertului cu ridicata ofera o serie de avantaje, care pe ansamblul pietei exercita influente multiple, asigurand continuitatea activitatii comerciale, o mobilitate corespunzatoare in ceea ce priveste orientarea marfurilor in raport cu cererea precum si asigurarea unui pret de echilibru fara oscilatii puternice de la un sezon la altul sau de la o zona la alta. Datorita faptului ca lanseaza si plateste comenzi care se refera la partizi mari de marfuri, comertul cu ridicata permite producatorilor, prin alimentarea constanta a fluxurilor financiare, de a-si continua fara intrerupere activitatea, evitandu-se astfel orice stagnare a productiei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cererea si oferta de marfuri la o societate comerciala

Cuprins

Capitolul I. Comertul - Ramura economiei nationale....................3
1.1. Rolul si importanta activitatii de comert......................3
1.2. Formele activitatii de comert..............................4

Capitolul II. Analiza ofertei si cererii de marfuri realizate de
S.C. COSIMETAL S.R.L......................................14
2.1. Istoricul societatii comerciale "Cosimetal" S.R.L...............15
2.2. Obiectul de activitate al S.C. "Cosimetal" S.R.L................15
2.3. Piata agentului economic...................................19
2.4. Mijloacele si tehnicile de comunicare folosite in activitatile
promotionale la nivelul S.C. "Cosimetal" S.R.L......................43
2.5. Analiza situatiei economico - financiare a S.C. "Cosimetal" S.R.L........................................45
2.6. Analiza bilantului anual la nivelul S.C. "Cosimetal"......................................46

Capitolul III. Estimarea volumului vanzarilor folosind metode statistico-matematice....................................50

Capitolul IV. Concluzii si propuneri................................54

Bibliografie.............................................65

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cererea si oferta de marfuri la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.