Cererea si oferta in activitatile de transport de persoane

Trimisa la data: 2010-07-07
Materia: Transporturi
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Rodica_O
Lucrare de licenta despre Cererea si oferta in activitatile de transport de persoane
Inceputurile transportului aerian de pasageri si marfa sunt marcate de nivelul tehnico-constructiv al aparatelor de zbor.In 1918 aparatele aveau o putere de cca. 50 CP, dupa 10 ani au ajuns la 400 CP. Viteza de deplasare a crescut de peste 10 ori de la 85-160 km/h la cca. 1.000 km/h. Unele tipuri de aeronave ating viteze chiar mai mari de doua ori decat viteza sunetului. Masa totala a evoluat de la 250 kg la peste 20 t (747 - 351,5).Distanta de croaziera a crescut de la 500 km la 10.000 km. Concomitent cu aceste performante are loc si cresterea capacitatii aeronavelor.

Ritmul rapid al evolutiei constructiei aeronavelor a fost impus de cercetarile intense din preajma si din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Multe din realizarile ulterioare din domeniul constructiilor aeronautice, ca si din alte domenii, au fost facilitate de cercetarile din perioada celui de-al doilea razboi mondial. Transporturile aeriene de pasageri si marfa au revolutionat dupa 1950, sistemul de transport prin flexibilitatea, viteza crescuta de deplasare, siguranta navigatiei, preluand treptat cea mai mare parte a traficului de pasageri intercontinental, continental si national pe distante mari.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cererea si oferta in activitatile de transport de persoane

Cuprins

Capitolul I. Locul si rolul transportului aerian....................3
1.1. Transporturi - Generalitati.............................3
1.2. Transportul Aerian ..................................8
1.3. Elementele componente ale transportului aerian....................14

Capitolul II. Analiza activitatii de trafic aerian la nivelul companiei "TAROM".....................................................32
2.1. Scurt istoric al Companiei "TAROM"...........................32
2.2. Obiectul de activitate.................................34
2.3. Dotarea Companiei "TAROM"...............................36
2.4. Rutele de transport........................................38
2.5. Traficul de calatori....................................45
2.6. Tarife de transport..................................49
2.7. Principii generale de calculatie a costurilor pe un tronson aerian....................................53
2.8. Indicatori de analiza economica..............................56

Capitolul III. Cuantificarea pietei potentiale.....................61
3.1. Estimarea cererii.........................................62
3.2. Studierea selectiva a cererii..................................64

Capitolul IV. Concluzii si propuneri...............................74

Bibliografie..............................................83

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cererea si oferta in activitatile de transport de persoane". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.