Cererea si oferta informatiei financiar-contabile

Trimisa la data: 2009-05-14 Materia: Contabilitate Pagini: 112 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Mihai_Pa
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Cererea si oferta informatiei financiar-contabile
Concesiunea privata este dreptul acordat de administratia publica unei intreprinderi, de a ocupa sau de a exploata o proprietate a domeniului public. Concesiunea privata reprezinta dreptul acordat de o firma unui tert de a fi agentul sau reprezentantul sau pe un teritoriu geografic precis, in legatura cu comercializarea unor produse sau servicii. Concesiunea se amortizeaza pe o durata egala cu cea a contractului de concesiune. Brevetul se refera la titluri care dau inventatorului unui produs sau unui procedeu monopolul de exploatare pe o perioada de timp. Se pot amortiza de unitatea care le detine pe o perioada monopolului de exploatare.

Licenta este o imobilizare necorporala implicata in general de utilizarea brevetelor. Fara a ceda brevetul sau titularul acestuia poate sa consimta unui tert dreptul de exploatare: se spune, atunci, ca titularul acorda tertului, contra unei redevente, o licenta de exploatare. Marca este considerata marca de fabrica, de comert sau de serviciu etc. Marcile fac obiectul unei protectii pe o durata nelimitata in timp si nu pot face obiectul, in principiu, pentru amortizare. Dimpotriva aceste marci pot face obiectul provizioanelor pentru depreciere.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Cererea si oferta informatiei financiar-contabile

Cuprins

Capitolul I. Cererea de informatii contabile............................3

Capitolul II. Oferta e informatii contabile............................9

Capitolul III. Principii contabile................................41

Capitolul IV. Contabilitatea operatiilor implicate de ciclul de finantare al intreprinderii.....................................49

Capitolul V. Contabilitatea operatiilor implicate de ciclul de investire...........................................68

Capitolul VI. Contabilitatea operatiilor privind ciclul de exploatare.......................................82

Capitolul VII. Gestiunea si contabilitatea trezoreriei.............................................93

Capitolul VIII. Lucrarile deinchidere a exercitiului financiar-contabil.......................................100
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cererea si oferta informatiei financiar-contabile". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.