Cerinte ale managementului modern - Analiza diagnostic la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-10-13
Materia: Management
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_D
Lucrare de licenta despre Cerinte ale managementului modern. Analiza diagnostic la o societate comerciala
Conducerea activitatii de turism solicita factorilor de raspundere un orizont larg, eforturi intense pentru cunoasterea in profunzime, prin analiza stiintifica, a mediului de valorificare a patrimoniului turistic al tarii, a modului de folosire a resurselor alocate.

Intreprinderea de turism, ca sistem, este un organism social economic complex, compus din subsisteme intre care exista multiple legaturi dinamice. Activitatea sistemului si a subsistemelor sale este influentata de o multime de factori, a caror actiune trebuie cunoscuta pentru a asigura o functionare stabila si optima intr-un mediu dinamic. In procesul de asigurare a functionarii normale a intreprinderii ca sistem, un rol deosebit de important revine analizei economice, de diagnoza si reglare a activitatii si actiunii factorilor determinati.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cerinte ale managementului modern - Analiza diagnostic la o societate comerciala

Cuprins


Introducere ...........3

Capitolul I. Caracterizarea continutului si metodologiei analizei diagnostic............5

Capitolul II. Prezentarea S.C. Steaua de Mare S.A. .......17

Capitolul III. Analiza comerciala ...........20

Capitolul IV. Diagnostic tehnic.......27

Capitolul V. Analiza juridica si sociala ......31

Capitolul VI. Analiza rezultatelor economico-financiar ale S.C.Steaua de Mare S.A.........36

Capitolul VII. Perspectivele de dezvoltare a activitatii S.C. Steaua de Mare S.A...........66

Bibliografie.......84

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cerinte ale managementului modern - Analiza diagnostic la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.