Cinetica privind reactia de dublu schimb dintre carbonatul de sodiu si sulfatul de calciu

Trimisa la data: 2010-10-13 Materia: Chimie Pagini: 125 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Florentina_A
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Cinetica privind reactia de dublu schimb dintre carbonatul de sodiu si sulfatul de calciu
Automatizarea instalatiei reprezinta o treapta superioara a tehnicii, aparuta ca urmare a cresterii complexitatii unor operatii si a necesitatii asigurarii unor conditii mai bune de lucru personalului uman.Cresterea exigentelor in ceea ce priveste calitatea produselor, conjugata cu necesitatile cantitative crescande, au determinat controlul si conducerea proceselor prin intermediul unor aparate speciale, care indeplinesc aceste sarcini prin mijloace specifice tehnice mai repede, mai bine si fara subiectivitate.

In productia automatizata omului ii revin numai functii de predeterminare a legilor de actionare, de pornire a intregului sistem si de verificare periodica a functionarii corecte a aparatelor.Pentru ca intreg sistemul sa poata functiona in conditii bune este necesar ca specialistii ce contribuie la conceptia si exploatarea sistemului sa aiba notiuni interdisciplinare.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Cinetica privind reactia de dublu schimb dintre carbonatul de sodiu si sulfatul de calciu

Lucrare de licenta despre Cinetica privind reactia de dublu schimb dintre carbonatul de sodiu si sulfatul de calciu
Cuprins

I. Tema proiectului...............3

II. Istoricul produsului..........5

III. Studii preliminare...........19

IV. Proiectare tehnologica........30

Parte teoretica
V. Dimensionarea utilajului........88

VI. Proiectare de montaj...........112

VII. Aspecte ecologice si de protectia mediului..........113

VIII. Elemente de calcul economic............119

Bibliografie..................123
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cinetica privind reactia de dublu schimb dintre carbonatul de sodiu si sulfatul de calciu". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.