Cinetica privind reactia de dublu schimb dintre carbonatul de sodiu si sulfatul de calciu

Trimisa la data: 2010-10-13
Materia: Chimie
Pagini: 125
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_A
Lucrare de licenta despre Cinetica privind reactia de dublu schimb dintre carbonatul de sodiu si sulfatul de calciu
Automatizarea instalatiei reprezinta o treapta superioara a tehnicii, aparuta ca urmare a cresterii complexitatii unor operatii si a necesitatii asigurarii unor conditii mai bune de lucru personalului uman.Cresterea exigentelor in ceea ce priveste calitatea produselor, conjugata cu necesitatile cantitative crescande, au determinat controlul si conducerea proceselor prin intermediul unor aparate speciale, care indeplinesc aceste sarcini prin mijloace specifice tehnice mai repede, mai bine si fara subiectivitate.

In productia automatizata omului ii revin numai functii de predeterminare a legilor de actionare, de pornire a intregului sistem si de verificare periodica a functionarii corecte a aparatelor.Pentru ca intreg sistemul sa poata functiona in conditii bune este necesar ca specialistii ce contribuie la conceptia si exploatarea sistemului sa aiba notiuni interdisciplinare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cinetica privind reactia de dublu schimb dintre carbonatul de sodiu si sulfatul de calciu

Lucrare de licenta despre Cinetica privind reactia de dublu schimb dintre carbonatul de sodiu si sulfatul de calciu
Cuprins

I. Tema proiectului...............3

II. Istoricul produsului..........5

III. Studii preliminare...........19

IV. Proiectare tehnologica........30

Parte teoretica
V. Dimensionarea utilajului........88

VI. Proiectare de montaj...........112

VII. Aspecte ecologice si de protectia mediului..........113

VIII. Elemente de calcul economic............119

Bibliografie..................123

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cinetica privind reactia de dublu schimb dintre carbonatul de sodiu si sulfatul de calciu". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.