Clasele speciale de functii univalente

Trimisa la data: 2009-03-12 Materia: Matematica Pagini: 62 Comentarii: 1 (citeste) Autor: Zinel_H
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Clasele speciale de functii univalente
In mod natural se pune problema de a vedea ce alte conditii se pot adauga conditiei , care sa asigure univalenta globala a functie in domeniul D. Desigur ca este de dorit sa se obtina conditii necesare si suficiente de univalenta. In cazul cand D este un disc, astfel de conditii au fost obtinute au fost obtinute puntru prima oara in anul 1931 de Gh. Calugareanu. Prin natura problemei, aceste aceste conditii sunt destul de complicate,astfel incat, in vederea aplicatiilor este important sa se cunoasca conditii suficiente de univalenta relativ simple, usor de testat.

Multe dintre aceste conditii suficiente exprima analitic anumite proprietati geometrice remarcabile ale imaginii domeniului D prin functia f, ca cea de convexitate, stelaritate, etc. Ele sunt date, de obicei, sub forma unor inegalitati diferentiale, iar fiecare conditie suficienta de univalenta defineste o anumita clasa de functii univalente. Studiul proprietatilor analitice si geometrice ale functiilor apartinand unei astfel de clase au constituit obiectul multor cercetari.Prima lucrare semnificativa, care a atras atentia asupra studiului functiilor univalente, apartine lui P. Koebe si a fost publicata in 1907. In perioada care s-a scurs pana in prezent, teoria functiilor univalente s-a dezvoltat considerabil.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Clasele speciale de functii univalente

Lucrare de licenta despre Clasele speciale de functii univalente
Cuprins

Introducere.............................................3

Capitolul I. Functii univalente. Rezultate clasice...................6
1.1 Definitii si notatii.....................................6
1.2 Teorema ariei.Conjectura lui Bieberbach.........................8
1.3 Teoreme de acoperire si de deformare...........................14
1.4 Teorema generalizata a ariei...............................21
1.5 Demonstrarea conjecturii lui Bieberbach pentru cazul n=4........................................27

Capitolul II. Teorema de univalenta a lui Calugareanu.............30
2.1 Teorema de univalenta a lui Calugareanu...........................30

Capitolul III. Clase speciale de functii univalente.................32
3.1 Functii stelate......................................32
3.2 Functii convexe......................................40
3.3 Functii a caror derivata are partea reala pozitiva................48
3.4 Functii tipic reale........................................53

Concluzii...............................59

Bibliografie...............................60
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Clasele speciale de functii univalente". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu

buna..eu sunt in germania cum as putea platii de aici? am nevoie de acest referat

cretu | 2015-01-27 23:43:26
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.