Clasele speciale de functii univalente

Trimisa la data: 2009-03-12
Materia: Matematica
Pagini: 62
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: Zinel_H
Lucrare de licenta despre Clasele speciale de functii univalente
In mod natural se pune problema de a vedea ce alte conditii se pot adauga conditiei , care sa asigure univalenta globala a functie in domeniul D. Desigur ca este de dorit sa se obtina conditii necesare si suficiente de univalenta. In cazul cand D este un disc, astfel de conditii au fost obtinute au fost obtinute puntru prima oara in anul 1931 de Gh. Calugareanu. Prin natura problemei, aceste aceste conditii sunt destul de complicate,astfel incat, in vederea aplicatiilor este important sa se cunoasca conditii suficiente de univalenta relativ simple, usor de testat.

Multe dintre aceste conditii suficiente exprima analitic anumite proprietati geometrice remarcabile ale imaginii domeniului D prin functia f, ca cea de convexitate, stelaritate, etc. Ele sunt date, de obicei, sub forma unor inegalitati diferentiale, iar fiecare conditie suficienta de univalenta defineste o anumita clasa de functii univalente. Studiul proprietatilor analitice si geometrice ale functiilor apartinand unei astfel de clase au constituit obiectul multor cercetari.Prima lucrare semnificativa, care a atras atentia asupra studiului functiilor univalente, apartine lui P. Koebe si a fost publicata in 1907. In perioada care s-a scurs pana in prezent, teoria functiilor univalente s-a dezvoltat considerabil.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Clasele speciale de functii univalente

Lucrare de licenta despre Clasele speciale de functii univalente
Cuprins

Introducere.............................................3

Capitolul I. Functii univalente. Rezultate clasice...................6
1.1 Definitii si notatii.....................................6
1.2 Teorema ariei.Conjectura lui Bieberbach.........................8
1.3 Teoreme de acoperire si de deformare...........................14
1.4 Teorema generalizata a ariei...............................21
1.5 Demonstrarea conjecturii lui Bieberbach pentru cazul n=4........................................27

Capitolul II. Teorema de univalenta a lui Calugareanu.............30
2.1 Teorema de univalenta a lui Calugareanu...........................30

Capitolul III. Clase speciale de functii univalente.................32
3.1 Functii stelate......................................32
3.2 Functii convexe......................................40
3.3 Functii a caror derivata are partea reala pozitiva................48
3.4 Functii tipic reale........................................53

Concluzii...............................59

Bibliografie...............................60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Clasele speciale de functii univalente". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • buna..eu sunt in germania cum as putea platii de aici? am nevoie de acest referat

    cretu | 2015-01-27 23:43:26
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.