Combaterea si consumului ilicit de droguri

Trimisa la data: 2010-10-08
Materia: Drept
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_P
Lucrare de licenta despre Combaterea si consumului ilicit de droguri
Gandirea europeana antica realiza disocierea intre vrajitorie si religie, conferind calitatea de depozitari ai misterelor magiei unor figuri proeminente ale lumii grecesti, in special. Hermes - mesagerul zeilor, zeu al comertului si calatorilor, protector al pastorilor dar si al hotilor, patron al muzicii si al mestesugurilor -, care l-a ajutat pe Ulise sa invinga vrajile Circei, era considerat fondatorul magiei; Orfeu, care coboara in Infern pentru a aduce sufletul Euridicei si imblanzeste animalele salbatice cu cantecul lirei sale, este cunoscut pentru experientele sale extatice, ca si Parmenide, Empedocle sau Pitagora.

Vechii greci vor duce la apogeu arta prepararii otravurilor destinate suprimarii adversarilor. Potrivit lui Theofrastus (372 - 287 i.e.n.), vracii si vrajitorii ajunsesera la performantele obtinerii din cucuta si suc de mac a unor substante toxice care ucideau rapid si fara dureri doar prin raspandirea in apa de baie, in aer, pe peretii incaperilor sau pe imbracaminte. Marele filozof Socrate a fost silit sa bea cucuta dupa ce fusese condamnat pentru coruperea tineretului atenian.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Combaterea si consumului ilicit de droguri

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Evolutia drogurilor si a utilizarii lor........5

Capitolul II Reglementarea juridica a combaterii traficului si a consumului ilicit de droguri.............13

Capitolul III principalele categorii de substante stupefiante si clasificarea lor ........26

Capitolul IV Teritorii si rute ale drogurilor.........37

Capitolul V Moduri si sisteme de operare folosite de traficantii de droguri...........54

Capitolul VI Modalitati de depistare a traficantilor.......64

Capitolul VII Acte de urmarire penala efectuate in investigarea traficului de droguri..........67

Concluzii.............84

Bibliografie..........92

Anexe

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Combaterea si consumului ilicit de droguri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.