Combaterea si prevenirea spalarii banilor

Trimisa la data: 2010-04-04
Materia: Economie
Pagini: 103
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_T
Lucrare de licenta despre Combaterea si prevenirea spalarii banilor
Spalarea banilor este si va ramane un fenomen complex si dinamic de o diversitate foarte mare, atat in domeniul public, cat si in cel privat, manifestandu-se atat activ, cat si pasiv dar totodata un fenomen prea putin cunoscut de oamenii obisnuiti.

Aceasta infractiune apare ca fiind una fara victime si lipsita de implicatiile emotionale ale infractiunilor cu violenta sau ale celor de furt. "Discretia" care inconjoara acest gen de infractiuni constituie, de fapt, una din dificultatile majore intampinate de anchetatori.In materia spalarii banilor, istoria arata ca bazele acestui fenomen complex au fost puse cu multe secole in urma, ceea ce a urmat fiind mai mult o adaptare moderna a unei "piese clasice".

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Combaterea si prevenirea spalarii banilor

Cuprins


Capitolul I Consideratii generale privind spalarea banilor...........2

Capitolul II Infractiunea de spalare a banilor..........28

Capitolul III Preocuparile organelor statului pe linia prevenirii si combaterii spalarii banilor.........58

Capitolul IV activitati desfasurate de organele de cercetare penala abilitate in domeniul prevenirii si combaterii spalarii banilor in Romania..........84

Concluzii.........98

Bibliografie.........99
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Combaterea si prevenirea spalarii banilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.