Comercializarea marfurilor

Trimisa la data: 2010-07-29
Materia: Comert
Pagini: 104
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Loredana_B
Lucrare de licenta despre Comercializarea marfurilor
Intreprinderea sau societatea joaca un rol foarte important in teoria macroeconomica. Ea poate fi studiata ca un tot unitar sau numai din anumite puncte de vedere. Poate fi studiata din interior sau exterior.
Studiul efectuat din interiorul societatii prezinta un deosebit interes pentru antreprenorul ei care trebuie s-o conduca sa realizeze un profit, sa o mentina impotriva concurentei si sa se inscrie pe piete.
Scopul unei intreprinderi poate sa fie o gama larga de activitati cum ar fi: productia, prestarea de servicii, executarea de lucrari sau vanzarea de bunuri.

Are o autonomie de decizie si isi incheie activitatea cu un bilant iar contabilitatea este principalul ei sistem de informare.
Societatea este instituita de una sau mai multe persoane care convin printr-un contract sa afecteze unei intreprinderi comune, economiile, bunurile, in vederea partajarii beneficiului sau profitului ce pot rezulta.Contractul sau actul de societate trebuie sa institue asociatul sau multimea asociatilor, aportul, participarea fiecarui asociat la rezultatul activitatii, eventuala vointa a asociatilor la participarea egala derivata din interesul lor comun. Ca persoana juridica, societatea dispune de patrimoniu propriu, denumire, sediu, nationalitate, drepturi si obligatii. Contractul de societate ca act unic se materializeaza intr-un statut in care se mentioneaza forma societatii, denumirea, sediul central.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comercializarea marfurilor

Lucrare de licenta despre Comercializarea marfurilor
Cuprins

Capitolul I. Organizarea genrala a contabilitatii societatilor comerciale din ramura comertului.............................3

Capitolul II. Evaluarea stocurilor si miscarii marfurilor in comert....................................18

Capitolul III. Organizarea si conducerea contabilitatii stocurilor si operatiilor cu marfuri in cadrul firmei............................27

Capitolul IV. Contabilitatea altor operatii privind marfurile....................................82

Capitolul V. Concluzii si propuneri................................98

Bibliografie..................................103
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comercializarea marfurilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.