Comertul economic si tehnologia informatiei

Trimisa la data: 2010-09-13
Materia: Informatica
Pagini: 76
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marcel_M
Lucrare de licenta despre Comertul economic si tehnologia informatiei
Comertul Electronic este practica de a vinde si cumpara produse si servicii prin Internet, utilizand tehnologii cum ar fi Web-ul, schimbul electronic de date, email, transferuri electronice, si "smart cards". Comertul electronic global a luat o amploare deosebita in ultimii ani. Dupa O'Reilly & Associates, accesul la Internet al afacerilor din lumea intreaga va creste la 8 milioane in anul 2001. Aceasta crestere, cuplata cu schimbarile rapide din tehnologia informatiei si comunicatiilor, are un impact profund asupra afacerilor si a locurilor de munca. Din ce in ce mai mult, folosirea comertului electronic devine o conditie de comert pentru industrie si este imperativa pentru toate industriile care vor sa se mentina in top3.2.

Care este impactul comertului electronic asupra locurilor de munca? Internetul asigura accesul la o piata electronica globala cu milioane de clienti, la orice ora si in fiecare secunda. Accesul tot mai mare la instrumentele Web sofisticate permite companiilor sa elimine, refaca si automatizeze practicile de afaceri, asigurand astfel eficienta din punct de vedere al costului si eficienta din punct de vedere al timpului investit in conducerea afacerii. In plus fata de aceste schimbari pozitive, apar si unele provocari..

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comertul economic si tehnologia informatiei

Cuprins

Capitolul I. Viziune economica asupra comertului electronic..........................................3
1. Introducere: revolutia comertului electronic..........................................3
2. Piata pe Internet..........................................7
3. Ce este comertul electronic? Definitii...........................................10
4. Asigurarea accesului la piata globala: infrastructura, tehnologie si servicii..........................................29
5. Promovarea unui mediu de afaceri favorabil..........................................31
6. Tehnologia informatiei si Comertul Electronic (TICE)..........................................33
7. Plan de baza..........................................34

Capitolul II. Solutii tehnice cu J2EE..............................39
1. Java si platforma J2EE..........................................39
2. Arhitectura sistemului..........................................41
3. Arhitectura unui proiect..........................................43
4. Este Java raspunsul?..........................................44
5. Platforma J2EE..........................................46

Capitolul III. Aplicatie practica....................................53

Bibliografie..........................................75

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comertul economic si tehnologia informatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.