Comertul electronic in cadrul societatii informationale

Trimisa la data: 2009-04-16 Materia: Informatica Pagini: 120 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Nistor_Fa
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Comertul electronic in cadrul societatii informationale
Securitatea datelor/tranzactiilor este foarte importanta in orice sistem financiar, indiferent ca se bazeaza pe tranzactii clasice sau electronice. Pentru a asigura un nivel acceptabil de securitate se utilizeaza diferite tehnici de criptare pentru a furniza trei tipuri de servicii: autentificare si autorizare, non-repudierea, confidentialitatea si integritatea datelor.Prin autentificare cele doua parti care comunica se asigura ca fiecare comunica exact cu cel cu care doreste sa efectueze diferite tranzactii. Autentificarea se face in mod uzual prin semnaturi digitale si alte metode.

Non-repudierea asigura ca nici o parte nu va putea nega participarea intr-o tranzactie dupa ce aceasta s-a efectuat.Prin confidentialitate se intelege ca toate comunicatiile intre parti sunt restranse strict la partile care participa la efectuarea tranzactiei. Integritatea datelor inseamna ca datele nu sunt modificate in procesul de transfer sau atunci cand sunt memorate pe diferite suporturi de pastrare a datelor. Confidentialitatea este in general asigurata prin criptare. Autentificarea, non-repudierea si integritatea datelor sunt asigurate prin semnaturi digitale si certificate cu chei publice.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Comertul electronic in cadrul societatii informationale

Lucrare de licenta despre Comertul electronic in cadrul societatii informationale
Cuprins

Capitolul I. Introducere....................................3

Capitolul II. Comertul electronic - aspecte generale..................6
2.1. Evolutia comertului electronic........................6
2.2.Ce este comertul electronic............................9
2.3. Avantajele comertului electronic..............................15
2.4. Clasificarea afacerilor on-line............................20

Capitolul III. Elementele comertului electronic.....................21
3.1. Componentele unei afaceri on-line............................21
3.2. Sisteme de plati pentru comertul electronic.....................50
3.3. Publicitatea on-line.....................................80

Capitolul IV. Dezvoltarea comertului electronic....................95
4.1. Comertul electronic pe plan international.....................95
4.2. e-Europe...........................................99
4.3. Evolutia comertului electronic in Romania.........................101

Bibliografie.............................................119
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comertul electronic in cadrul societatii informationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.