Comertul electronic in contextul comertului international

Trimisa la data: 2010-10-19
Materia: Informatica
Pagini: 44
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_Bu
Lucrare de licenta despre Comertul electronic in contextul comertului international
Comertul electronic este una dintre solutiile complexe, "integrate" ca sa folosim un termen la moda, pe care le ofera tehnologia Internet. Asta inseamna ca o multitudine de aplicatii si de furnizori de servicii Internet trebuie sa conlucreze intr-o sincronizare perfecta pentru ca un site de comert electronic sa poata functiona. De multe ori o prima alegere - a unei aplicatii sau a unui serviciu - presupune in mod automat o serie de optiuni impuse: spre exemplu daca alegi furnizorul X, acesta iti va impune aplicatia Y si nu vei putea avea aplicatia Z.

Desigur, nu este o regula generala valabila, dar este bine sa o aveti in minte cind parcurgeti articolele din cuprinsul acestui ghid. In final, ve-ti sti sa alegeti solutiile care raspund cel mai bine necesitatilor voastre specifice. S-ar putea sa va avantajeze sa dezvoltati intregul proces prin resurse proprii, in cadrul companiei sau sa optati pentru o alternativa la polul opus: sa realizati proiectul cu o firma specializata. In orice caz, aceste articole va vor ajuta sa comunicati in mod eficient cu furnizorii de aplicatii si servicii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comertul electronic in contextul comertului international

Lucrare de licenta despre Comertul electronic in contextul comertului international
Cuprins

1.Comert Electronic......................4

2.Economie digitala & comert electronic.........16

3.Internet si Comert Electronic in Moldova.........32

Incheiere...................43

Bibliografie................44

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comertul electronic in contextul comertului international". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.