Compania moderna si logistica acesteia

Trimisa la data: 2010-10-16
Materia: Comert
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Irina_M
Lucrare de licenta despre Compania moderna si logistica acesteia
Obiectivele firmei sunt influentate de natura firmei, de produsele comercializate, de intermediari, de concurenti dar si de mediu, trebuind ca acestea sa fie stabilite in functie de nivelul de servire solicitat de consumatori, de situatia financiara a firmei, aceasta fiind cea de care depinde tipul de canal ce trebuie adoptat, ce poate face firma pe cont propriu si ce trebuie sa incredinteze intermediarilor. In cazul firmelor care comercializeaza produse perisabile este necesar un marketing direct pentru evitarea intarzierilor si a manipularii excesive.Exista cazuri in care firma doreste sa foloseasca canale asemanatoare cu cele utilizate de concurenta, sau din contra, incearca sa le evite.

In ceea ce priveste mediul, factorii care pot influenta obiectivele si configuratia canalului sunt de tipul conditiilor economice si al restrictiilor juridice.Identificarea principalelor variante;Urmatoarul pas, dupa definirea obiectivelor, este ca firma sa aleaga variantele de canale pe care sa le utilizeze. Acest lucru se face in functie de tipurile de intermediari, de numarul de intermediari si de responsabilitatile fiecarui membru:Tipuri de intermediari. Firma trebuie sa identifice tipurile de membrii care sunt disponibili pentru a desfasura activitatea impusa de canal. Managementul firmei are la dispozitie urmatoarele alternative privind canalele.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Compania moderna si logistica acesteia

Lucrare de licenta despre Compania moderna si logistica acesteia
Cuprins

Introducere.......................................3

Capitolul I. Politica de distributie a companiei moderne...........................................4

Capitolul II. Strategii de distributie..........................25

Capitolul III. Prezentarea generala a companiei S.C. Convenience Prod s.r.L...........................................37

Capitolul IV. Analiza diagnostic a S.C. Convenince Prod s.r.l.................................46

Capitolul V. Politica de distributie in S.C. Convenience Prod s.r.l......................................60

Concluzii...................................78

Bibliografie..............................................81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Compania moderna si logistica acesteia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.