Competenta comunicarii in organizatii - studiu

Trimisa la data: 2010-08-15 Materia: Sociologie Pagini: 83 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Daniela_S
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Competenta comunicarii in organizatii - studiu
Un rol asumat vag este plauzibil sa fie expresia unor reprezentari vagi, dar cu cat cele patru genuri de reprezentari produc imagini mai consistente specifice, asumarea si atribuirea rolurilor pot fi mai bine conturate mai consistente si mai stabile. Este plauzibil, asadar, ca oricarui rol sa-i atribuim cele patru dimensiuni ca reprezentari (imagini) percepute, proiectate, ideale si auto evaluate. Limitele acestor genuri de reprezentari ar trebui sa explice dificultatile ce se manifesta in atribuirea si in asumarea rolurilor, posibilitatea manifestarii unor incompatibilitati, confuzii, inconsecvente in manifestarea oamenilor in rol, posibilitatea incongruentei rolurilor asumate de om. Se explica astfel dificultatile ce se pot constata in interactiunile dinte oameni;

Ei isi asuma roluri si isi atribuie roluri in modalitati ce pot fi eronate, contradictorii sau vagi ca urmare a limitelor reprezentarilor ce concura la constituirea lor, reprezentari care se constata ca pot fi de cel putin patru genuri. De pilda, asumarea rolurilor poate fi diferita de la un om la altul, in cazul aceluiasi om de la o secventa la alta, in raport cu emergenta si evolutia reprezentarilor privind ce cred alti oameni despre acele roluri, reprezentarilor privind modelul de conduita preferabil (dezirabil), a reprezentarilor care constituie sistemele de referinta pentru evaluarea semenilor si, nu in ultimul rand, a reprezentarilor despre propriile posibilitati in rolurile asumate.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Competenta comunicarii in organizatii - studiu

Lucrare de licenta despre Competenta comunicarii in organizatii - studiu
Cuprins

Capitolul I. Comunicarea .Concept si analiza.........................1

Capitolul II. Competenta de comunicare in organizatii.Dependenta comunicarii retelei de statusuri si roluri............27

Capitolul IV Repere teoretice in alegerea partii aplicative.........61

Capitolul V. Gestionarea crizelor de comunicare..................64
5.1. Necesitatea gestionarii crizelor de comunicare la nivelul subunitatii............64
5.2. Posibilitatea crizelor de comunicare in subunitatea militara........66

Capitolul VI. Modul in care comandantul de subunitate isi asuma rolul in elaborarea strategiilor de gestionare a crizelor de comunicare......................70

Capitolul VII. Competente necesare gestionarii comunicarii in variante stiintifice...............75

Concluzii si propuneri...........79

Note.............................81

Bibliografie.....................83
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Competenta comunicarii in organizatii - studiu". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.